Ko će biti Zvezdina dva bonusa na sezonskoj premijeri?

Autor: Nemanja Janošev
subota 20.07.2024.
09:15
Izvor: Sportske.net

Širok asortiman.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde će otvoriti superligašku sezonu utakmicu protiv novopečenog člana elitnog ranga Jedinstva iz Uba večeras od 20.00 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Napad na osmu vezanu krunu u Super ligi, Zvezda kreće iz sopstvenog doma s ponekim kadrovskim problemima. 

Omri Glazer je propustio najvažniji deo pripremnog perioda zbog povrede primicača i on će preskočiti uvodnu fazu sezone. Golmana kojeg je Crvena zvezda po svaku cenu želela da sačuva ovog leta i uspeće u tome, zameniće, prema svemu sudeći, mladi Ivan Guteša. 

Guteša se vrlo dobro pokazao na pripremama u Rusiji, nastupao je na sva tri meča i bio nezamenljiv, te je izvesno da će Vladan Milojević da se osloni na njega u duelu sa Jedinstvom uprkos dolasku nešto iskusnijeg Marka Ilića. Ipak, Ilić se ekipi priključio tek pre nekoliko dana i teško je verovati da će se strateg Crvene zvezde momentalno odlučiti za njega. Posebno jer Guteša zauzima i jedno "bonus" mesto na terenu. U svakom slučaju, idealna prilika da mladi čuvar mreže bude tesitran.

Postoji dilema u poslednjoj liniji pošto se Uroš Spajić priključio ekipi tek po povratku ekspedicije u Beograd i velika je verovatnoća da će se Vladan Milojević odlučiti na štoperski tandem u vidu Nasera Đige i Nemanje Stojića. Reprezentativac Burkine Faso se vrlo dobro pokazao na pripremama i on je izvestan kao drugi "bonus".

Rekao je Vladan Milojević da bi na terenu mogla da se nađu više od dva bonusa, pa se nameće da bi treći, ukoliko ga uopšte bude, mogao da se stvori u vidu Jovana Šljivića.

U svakom slučaju, Crvena zvezda zaista ima bogat asortiman "bonusa", pa svoju šansu, pre svih čekaju i Stefan Leković, Lazar Jovanović, Ognjen Mimović, Nikola Knežević i Uroš Sremčević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Saturday, 20.07.2024
11:24

Mimović bi trebao svaku da počinje u prvih 11. Nemamo boljeg desnog beka od njega.