Ko je naljutio Dekija i koji fudbaler Radničkog je tražio Ohijev dres? (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
subota 07.05.2022.
19:20
Izvor: Sportske.net

Zvezdin strateg nije bio potpuno zadovoljan i pored ubedljive pobede.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković ne dozvoljava ni trenutak opuštanja svojim igračima, iako su danas posle prvog poluvremena imali ubedljivo vođstvo od 3:0 protiv Radničkog iz Niša.

Na kraju je Zvezda slavila sa 4:1, ali je utisak o njenoj igri bio znatno slabiji u drugom poluvremenu, kada je mladi fudbaler Radničkog Stefan Mitrović uz jedan postignut gol propustio još dve velike prilike da kazni crveno-bele i eventualno vrati rezultatsku neizvesnost.

Sve se to dogodilo pošto je Zvezdin šef struke obavio nekoliko izmena, a u prvoj izjavi za Arenu sport po završetku meča Stanković je naglasio da bi neki igrači trebalo da se zapitaju zbog odnosa prema Zvezdinom dresu, ali da će to sa njima rešiti u svlačionici.

Naravno, navijači u komentarima na Tviteru već licitiraju imenima i prognoziraju na koje igrače je Stanković mislio - da li na Falka, Motiku, Pićinija, Krstičića, Stanića koji su ušli u drugom poluvremenu, ili možda na nekog od startera.

Zanimljiv detalj i po završetku meča, fudbaler Radničkog Nemanja Jovičić je tražio dres od Zvezdinog napadača i dvostrukog strelca Ohija, ali on je izgleda odložio tu primopredaju.

 



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke