Ko je od ''Partizanovih beba'' na pragu startne postave? ''Mnogo je napredovao''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 26.01.2023.
16:52
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Nekoliko talentovanih igrača dobilo je priliku da se nametne Gordanu Petriću ove zime.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Partizan, kao i većina ostalih superligaša ovih dana privodi kraju pripreme u turskoj Antaliji, pa je prilika i da se izvuku i određeni zaključci.

S obzirom da crno-beli ove zime nisu nikoga doveli sa strane, treneru Gordanu Petriću ostaje da se kao pojačanja uzda u neke od doskorašnjih omladinaca koji su tokom priprema dobili priliku da se izbore za mesto u prvom timu.

Osim Sameda Baždara koji je i jesenas imao solidnu minutažu, tokom zime su na pripremama za drugi deo sezone i krilni napadač Janko Jevremović, vezisti Mihajlo Petković, Đorđe Petrović, defanzivci Mihajlo Ilić, Luka Subotić, Mateja Stjepanović, napadač Vanja Vlahović, golman Matija Gočmanac.

Svi oni su u pripremnim mečevima imali određenu minutažu, a svoje prve utiske o njihovom učinku je u razgovoru za TV Arena sport izneo nekadašnji bek Partizana, a sada skaut kluba Milivoje Ćirković.

On je posebno izdvojio dvojicu igrača - Mihajla Ilića i Janka Jevremovića, koji su tokom priprema postigli i svoje prve golove za senioirski tim Partizana.

"Pratio sam i kada nisam bio deo kluba. Imamo dobru ekipu. Naravno, okosnicu čine iskusniji igrači kao što su Bibras Natho, Igor Vujačić, Rikardo, ističe se i Fuesni Dijabate koji je pokazao da je jedan od najboljih igrača.

Mnogo je talentovanih mladih momaka koji su priključeni trenažnom procesu. Iz razgovora sa stručnim štabom i saradnicima negde mislim da je mladi Mihajlo Ilić najviše napredovao i da je tu, bori se za poziciju u timu. Naravno da zbog iskustva prednost imaju Vujačić i Svetozar Marković, ali je Ilić sazreo i mnogo napredovao. Janko Jevremović se takođe pokazao izuzetno na ovim pripremama", rekao je Ćirković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke