Ko je prvi ''fantastični napadač'' koga Partizan želi da dovede?

Autor: Darko Mitrović
subota 19.06.2021.
10:52
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

A nije ni skup...

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Posle promocije štopera Siniše Saničanina kao prvog letnjeg pojačanja Partizana, Ivica Iliev je u svom stilu raspalio maštu navijačima crno-belih najavljujući dolaske i dvojice ''fantastičnih napadača'' iz inostranstva.

Od te najave prošlo je već petnaest dana, ništa se konkretno nije dogodilo, ali ''Žurnal'' danas otkriva ko bi mogao da bude jedan od te dvojice.

Prema njihovim saznanjima Partizan je u pregovorima sa reprezentativcem Haitija, 27-godišnjim Dukensom Nazonom!

Ovaj momak je u protekle tri godine bio član belgijskog Sent Trudena, gde je prošle sezone postigao sedam golova uz jednu asistenciju na 24 odigrane utakmice. Sezonu pre toga odigrao je samo jedan meč?!

Ono što je Partizanu primamljivo jeste to što je Nazonu istekao ugovor sa pomenutim belgijskim klubom, a na ''Transfermarktu'' se njegova vrednost procenjuje na 600.000 evra.

On je rođen u Francuskoj, ima i francusko državljanstvo, tamo je i počeo karijeru, a onda počinje njegovo putešestvuje u Indiju odakle se iznenada pojavio u  - Vulverhemptonu pre četiri godine. Nije se tu dugo zadržao, išao je na pozajmice u Koventri i Oldam, da bi 2018. potpisao za Sent Truden, s tim da je šest meseci odigrao na pozajmici u škotskom Sent Mirenu.

Sve u svemu, klupska karijera mu nije baš impresivna, a nešto bolji utisak ostavlja u dresu reprezentacije, gde je nedavno dao četiri gola reprezentaciji Ostrva Turks i Kaikos, u pobedi od 10:0

Kada je u pitanju interesovanje Partizana, zanimljiv detalj iz Nazonove biografije je i to što je pre dve godine dao gol i Milanu Borjanu u velikoj pobedi nad Kanadom u Gold kupu od 3:2.

U prilogu je deo njegovog repertoara, ali s obzirom na pomenute najave Ilieva, čini se da bi Partizan mogao i bolje da izabere.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke