Ko su novi Piksijevi aduti?

Autor: Darko Mitrović
petak 18.06.2021.
16:24
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Turneja u Japanu ipak nije bila beskorisna.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije je po završetku klupske sezone imala turneju u Japanu, gde je najpre remizirala sa Jamajkom, 1:1, a onda doživela poraz od Japana, 0:1, sve to u kombinovanom sastavu.

Bilo je dosta debitanata u selekciji ''Orlova'', a sudeći po onome što je danas za TV Arenu Sport rekao selektor Dragan Stojković Piksi, nekolicina igrača je u potpunosti opravdala njegovo poverenje i ukoliko nastave dobro da rade, moguće je očekivati pozive za njih i u nastavku kvalifikacija za Mudnijal.

"Putovanje u Japan je i bilo zamišljeno kao probno takmičenje na koje smo želeli da odemo sa kombinovanim timom, jer nije bilo relano očekivati da na dve prijateljske utakmice u Japan povedete prvi ešalon igrača. Mislim da su se momci koji su bili tamo sjajno pokazali, a ja vam, bez da otkrivam o kome se radi, mogu reći da su trojica ili četvorica momaka pokazala da na njih vrlo brzo može ozbiljno da se računa.

Najvažnije od svega je da nije bilo povreda, a momcima koji su bili sa nama treba odati priznanje što su krenuli na tako dalek put, i to u vreme pandemije virusa Covid-19. Mi smo na dobrom putu i verujem da ćemo iskortiti šansu koja je pred nama, da sprovedemo sve reforme i kako bi srpski fudbal ponovo bio nešto sa čime ćemo se svi ponosti'', izjavio je Stojković.

Sad možemo da nagađamo na koje je igrače Stojković mislio, ali utisak je da bi to moglo da se odnosi na mladog Nemanju Jovića, možda Ivana Ilića, Joveljića, Makarića...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke