Ko sudi Zvezdi i Partizanu u drugom kolu plej-ofa?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.04.2022.
20:54
Izvor: Sportske.net

Pred derbi je iz Zvezde bilo zahteva za izuzeće sudije, da li će sada svi biti zadovoljni?

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Kako se bliži finiš sezone, ponovo se sve veća pažnja posvećuje delegiranju sudija za utakmice koje igraju Crvena zvezda i Partizan, s obzirom da i dalje vode veliku borbu za titulu, uz Zvezdinu prednost od dva boda.

U sredu će se odigrati utakmice 32. kola, odnosno drugog u okviru plej-ofa, a vodeća Crvena zvezda će gostovati TSC-u u Bačkoj Topoli.

Ta utakmica je na programu u sredu od 16 časova uz direktan TV prenos na Arena Premium 1 kanalu, a glavni sudija ovog meča biće Miloš Milanović. Njemu će pomagati Jovan Grujić i Oliver Petrović, četvrti sudija je Nikola Radaković, a u VAR sobi će se nalaziti Lazar Lukić i Miloš Karadžić.

Partizan će u sredu od 18.05h dočekati ekipu Čukaričkog, TV prenos je takođe na Arena Premium 1 kanalu, a za glavnog arbitra delegiran je Dejan Trifković, čiji su pomoćnici Svetozar Živin i Milan Šutulović. Četvrti sudija je Pavle Tomić, a sudije u VAR sobi biće Momčilo Marković i Nikola Đorović.

U preostalim mečevima plej-ofa sastaće se Napredak - Radnički (sreda, 18.30h, sudija Jovan Šegrt) i Voždovac - Vojvodina (četvrtak od 19.05h, sudija Milan Mitić).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke