Ko trenira Partizan dok se čeka novi šef struke?

Autor: Mladen Heleta
četvrtak 26.09.2024.
13:45
Izvor: Sportske.net

Haotična situacija u Humskoj.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević podneo je ostavku na tu funkciju posle debakla u "večitom" derbiju protiv Crvene zvezde u Humskoj (0:4). 

U klubu trenutno zaistab vlada pravi haos, ime mogućeg naslednika nije poznato, a crno-bele u nedelju od 17 sati očekuje gostovanje zahuktaloj Mladosti iz Lučana, koja je od dolaska trenera Nenada Lalatovića vezala pet pobeda i zauzima drugo mesto na tabeli Super lige sa 19 bodova, što je osam više, uz dva meča više, od Partizana.

Partizan je doneo odluku da treninge i pripremu utakmice protiv Mladosti, do imenovanja novog trenera, obavlja još uvek aktuelni stručni štab.

Tako su u utorak nekolicina trenera koji su sarađivali sa Stanojevićem, a koji su još pod važećim ugovorima, dobila poziv da dođu u sredu na "radno mesto" i pomognu timu, odnosno klubu u momentima tranzicije i svi su se odazvali.

Po istom principu će biti odrađen i današnji trening, kome je juče, a verovatno će i danas prisustvovati sportski direktor Ivica Iliev, piše Telegraf.

Klub inače pregovara sa nekoliko potencijalnih kandidata, ali usput se naziru i promene na svim nivoima i svi oni treneri koji su da preuzmu klub u teškim trenucima traže garancije da će do pomenutih promena i doći.

Dakle, pat pozicija iz koje bi moglo da se izađe u toku današnjeg dana ili u petak, a moguće je da se konačno rešenje na klupi prolongira još nekoliko dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke