Ko umesto Vazure - Lazovićeve šanse minimalne, ni druga opcija nije realna?

Autor: Darko Mitrović
subota 28.09.2024.
17:05
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Šta se sprema u Humskoj?

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Izgleda da je bila neophodna istorijska blamaža protiv ''večitog rivala'', i to na stadionu u Humskoj, kako bi ljudi iz uprave Partizana bar počeli da razmišljaju o svojoj odgovornosti i eventualnom povlačenju sa svojih funkcija, a prvi korak ka promenama trebalo bi da bude vanredna sednica Skupštine kluba, zakazana za 11. oktobar.

Rasim Ljajić je već viđen kao naslednik Milorada Vučelića na mestu predsednika kluba, ali mnogo je veća neizvesnost oko toga da li uopšte generalni direktor Miloš Vazura ima nameru da se povuče, kao i ko bi mu bio potencijalni naslednik.

Danko Lazović je u startu figurirao kao favorit za direktorsko mesto, s obzirom da je uspešno završio UEFA MIP MAster za poziciju generalnog menadžera, ali kako dani prolaze, takve najave su sve tiše.

''Telegraf'' danas prenosi nove nezvanične informacije da su Lazovićeve šanse u ovom trenutku minimalne, ''iz razloga koji nemaju mnogo veze sa stručnošću i sportom''.

Ni drugo ime koje se prethodnih dana pominjalo, u ovom trenutku ne deluje kao realna opcija. U pitanju je sin legendarnog fudbalera Partizana Momčila Moce Vukotića, Dejan Vukotić, koji je trenutno na poziciji generalnog direktora AOFI (Agencija za osiguranje i finansiranje izvoza Republike Srbije). Međutim, pomenuti izvor navodi da je Vukotić odbio opciju da preuzme direktorsku funkciju u Partizanu, mada ne treba odbaciti ni mogućnost da se naknadno ipak postigne dogovor sa njim.

U suprotnom, crno-beli bi morali da traže neku treću opciju, ali sve to pod uslovom da aktuelni čelnici zaista izgube poverenje na vanrednoj Skupštini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke