Kod Milojevića ovo nije očekivao, krivo mu je, šta će se promeniti kod Stankovića?

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.01.2020.
20:20
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Brojnih tema dotakao seZvezdin fudbaler u razgovoru sa novinarima u Turskoj.

EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC
EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Defanzivac Crvene zvezde Radovan Pankov je, između ostalog, progovorio i o svom statusu tokom prvog dela sezone, kod sada već bivšeg trenera crveno-belih Vladana Milojevića.

Na njegovoj poziciji su Miloš Degenek i Nemanja Milunović imali prednost kod Milojevića, ali Pankov je i pored toga upisao 20 nastupa u svim takmičenjima tokom leta i jeseni.

Međutim, ono što mu je zasmetalo, jeste mala minutaža u grupnoj fazi Lige šampiona.

''Ne zameram ništa treneru Milojeviću, ali mi je krivo što nisam počeo nijednu utakmicu u grupi. Odigrao sam tek koji minut protiv Bajerna u Beogradu. Daće Bog da opet uđemo u Ligu šampiona, da nas prati sportska sreća, a verujem da hoćemo'', istakao je Pankov, a prenosi ''Žurnal''.

Ove zime je Milojevića na klupi Crvene zvezde nasledio Dejan Stanković, što Pankovu daje realnu nadu da bi i njegov status mogao da se promeni. Naravno, ako ispuni zahteve novog šefa struke na pripremama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 29.01.2020
03:41

Sve se moze nadoknaditi samo vredno radi.

avatar
Čeki
Wednesday, 29.01.2020
02:02

On je decko bio heroj protiv Kopenhagena, a i smirivao je loptu kad smo pravili one silne kontre protiv YB u gostima. To je trebalo da se ceni vise, ali je Mikunovic forsiran zbog visine (i opet nas je on vise kostao). Tako da treba dati Pankovu sansu, od Milunovica ne moze biti gori sigurno.