Kod Sava kao kod Duljaja - Partizan posle drame dobio Pazarce!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.10.2024.
17:56
Izvor: Sportske.net

Sedamo golova na nažalost praznom Gradskom stadionu.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Možemo samo da zamislimo kakav bi ovo spektakl bio da se meč igrao pred publikom u Novom Pazaru, ali bez obzira na prazne tribine, Novi Pazar i Partizan su nam priuštili dopadljivu predstavu.

Vodili su Pazarci sa 2:0, na kraju je Partizan slavio sa 4:3! Mnoge je ovo podsetilo na prošlu sezonu i Duljajev Partizan...

Uvodne minute meča obeležila je serija topovskih udara u bluizini terena, zbog čega je meč bio nakratko prekinut, ali nije se dugo čekalo ni na prvi pogodak u ovom meču.

Igrao se 16. minut utakmice, Mesarović je kroz sredinu ''pocepao'' odbranu Partizana, Ilić nije uspeo da preseče to dodavanje i Uroš Đuranović koristi ukazanu priliku za vođstvo Novog Pazara - 1:0!

Samo pet minuta kasnije, golman i kapiten Partizana Aleksandar Jovanović je još jednom savladan. Ovoga puta je Kalulu propustio da isprati Dragana Bojata koji je na desnoj strani dobio previše prostora, a nekadašnji omladinac Partizana to na najbolji način koristi i preciznim udarcem pogađa za 2:0.

Tek tada su crno-beli počeli da dolaze do svoje igre, preuzeli su inicijativu, i već do kraja poluvremena anulirali prednost domaćina.

Najpre je u 38. minutu Zubairu uspeo da iskosa sa desne strane savlada golmana Stefana Popovića, koji je prethodno uspevao da zaustavi udarce Đorđa Jovanovića i Natha, ali se lopta odbila do Zubairua koji pronalazi put do mreže - 2:1.

Tri minuta kasnije već je bilo 2:2 na semaforu, kada je Kalulu sa leve strane ubacio loptu u sredinu, gde je Natho pronašao Kovača, a vezista crno-belih efektno smestio loptu u Popovićevu mrežu.

U poluvremenu je trener Partizana Savo Milošević ostavio u svlačionici štopera Mujakića i na teren poslao Ar ijagu, ali to mu se baš i nije isplatilo.

Pazarci su imali više od igre u drugom poluvremenu, videlo se da žele i treći gol, ali su do toga najpre gosti uspeli da dođu.

Ponovo je Zubairu bio strelac za Partizan, ovoga puta u 75. minutu, posle još jedne odlične asistencije Bibarsa Natha - 2:3.

Izgledalo je tada da Partizan grabi ka pobedi, ali Uroš Đuranović nije tako mislio. Kao kod prvog gola Pazaraca, Mesarović ga je pronašao u kaznenom prostoru, Arijaga je zakasnio, a iskusni napadač to ne prašta - 3:3!

Na ulasku u nadoknadu vremena, Arijaga je izblokirao novi pokušaj Đuranovića, a na drugoj strani Stefan Kovač posle majstorskog dodavanja od strane Zahida postiže svoj drugi gol, vredan tri boda za ekipu Partizana - 3:4!

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke