Koga će Piksi čupati za uši ako poleti? Igrači, zaboravite Instagrame i ostale budalaštine!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 15.04.2021.
09:27
Izvor: Sportske.net

Dragan Stojković govorio o reprezentaciji Srbije, ali i o Urošu Đurđeviću.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije je tema u ovom i prethodnom mesecu i to pozitivna. Dragan Stojković Piksi je zaslužan za to, uveo je tim u dobar ritam, zabeležene su dve pobede i remi protiv Portugalaca, a u razgovoru za "Žurnal" Piksi je istakao šta se to promenilo. 

"Nisam diktator, niti ću ikad biti, čak ni u fudbalskom smislu. Ima toga, postoje treneri koji su baš diktatori, maltretiranjem dolaze do nečega. Igrači trpe, ćute... Nisam takav tip, prihvatljiv sam za saradnju. Sa mnom ne može da radi samo neko ko je lud, ko nije normalan. Svaki normalan čovek će sa mnom naći zajednički jezik bez problema. Pogotovo sad kad smo na zajedničkom putu i kad trenerskim znanjem, iskustvom i vizijom mogu da objasnim momcima šta je dobro, šta nije", rekao je Dragan Stojković u razgovoru za "Žurnal". 

Šta misli o defanzivcima Srbije i kome će isčupati uši ukoliko "poleti"?

"Mali Pavlović je mlad i pred njim je lepa perspektiva. Videćemo kako će se razvijati, ali ne vidim razlog da zastane negde, da poleti. Ako poleti, iščupaću mu uši, jer to ne sme da radi. Vidim da je ozbijan momak. Milenković je, takođe, lepo godište, igra u velikoj i teškoj ligi. Naravno, trebalo bi i on još dosta da uči, ima sitnica na kojima ćemo morati da poradimo, ali je strahovit potencijal. Mitrović ima 32 godine, trebalo bi videti kakva je situacija sa Nastasićem, Veljkovićem, Spajić je tu, Svetozar Marković je vrlo interesantan momak, Milunović je iskusan, mali Pankov pokazuje. Gledao sam protiv Milana, ne našu ligu. Trebalo bi da se dokazuju, da ne prave gluposti. Da zaborave instagrame i ostale budalaštine, jer im to u karijerama nije bitno", kaže Piksi. 

Govorio je i  o Urošu Đurđeviću koji je odlučio da igra za Crnu Goru. 

"Ništa nije ispušteno. Možda umesto Aleksandra Mitrovića!? Vlahovića ili Jovića? Ne znam gde ga vidite. Nemojte da pravimo od muve magarca. Niti smo ga izgubili, niti je on nas izgubio. Dobar je igrač, ali ne vidim to kao nešto što je izgubljeno", rekao je Piksi za "Žurnal". 


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.