Koji je novi uslov da Nađ ostane na klupi Partizana i sledeće sezone?

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.05.2024.
10:15
Izvor: Sportske.net

Onaj prvi uslov više ne važi, Nađ se sapleo na prvom koraku.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

''Ja sam svestan, da ako ne pobedim pet utakmica, ne mogu da budem ovde sledeće sezone. Verujem u sebe, u tim i svoje saborce. Igrači su moji saborci. Njima govorim: 'Za mnom'!'', samouvereno je poručio novi trener Partizana Albert Nađ posle zvaničnog preuzimanja dužnosti, a u susret utakmici protiv Vojvodine u Humskoj.

Taj duel sa Novosađanima bio je prvi u tom nizu od pet preostalih mečeva do kraja sezone, ali tim Alberta Nađa je poražen na svpm terenu sa 3:2, pa uslov koji je pomenuo već tada nije ispunjen.

Sada su do kraja ostala još četiri prvenstvena meča. Partizan će sutra gostovati u Kruševcu, zatim će dočekati lučansku Mladost, u pretposlednjem kolu ide na Banovo brdo na megdan Čukaričkom, a sezonu će završiti utakmicom protiv kragujevačkog Radničkog 1923 u Humskoj.

Da li su sada sve četiri pobede novi uslov da Nađ ostae i sledeće sezone, ili bi mu to i neki lošiji učinak to omogućio?

''Republika'' je preenela svoja saznanja da ''ukoliko Nađ i njegovi izabranici protiv Napretka (8. maj), Mladosti (12. maj), Čukaričkog (18. maj) i Radničkog 1923 (25. maj) ostvare sve četiri pobede, ili ne razočaraju u slučaju remija, bivši reprezentativac imaće odrešene ruke da u narednoj sezoni predvodi ekipu''.

Dakle, sad je dovoljno i ''ne razočarati'', ako je to ikako moguće posle očajnih rezultata Partizana tokom ovog proleća...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke