Kojim igračima Zvezde i Partizana ističu ugovori već za četiri meseca?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.09.2021.
18:26
Izvor: Sportske.net

Ima i dosta onih koji su ovog leta ušli u poslednju godinu ugovora.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Partizan i Crvena zvezda su ove sezone već obavili značajan deo posla, pre svega na evropskoj sceni, ali se od crno i crveno-belih očekuje da u Evropi ostanu i na proleće za šta imaju realne šanse, imajući u vidu grupe u kojima će igrati u Ligi konferencija, odnosno Ligi Evrope.

Ali, do proleća će pojedinim njihovim igračima isteći važeći ugovori, pa su veoma blizu rastanka sa svojim aktuelnim klubovima.

Kada je u pitanju Crvena zvezda, poslednjeg dana decembra ugovori ističu Slavoljubu Srniću i Aleksi Vukanoviću, dok to u Partizanu važi za iskusnog vezistu Milana ''Lolu'' Smiljanića, a samo mesec dana kasnije ugovor ističe i golmanu Aleksandru Popoviću. Spekuliše se da bi Vukanović već tokom leta mogao da napusti Zvezdu, s obzirom da već dugo nije u prvom planu kod trenera Dejana Stankovića, ali ništa zvanično još nije potvrđeno.

Znatno duži je spisak igrača kojima ugovori ističu na kraju sezone. U Zvezdi su to: Miloš Gordić, Radovan Pankov, Milan Rodić, Milan Gajić, Marko Gobeljić, Mirko Ivanić, dok Dioniju ističe pozajmica na kraju sezone.

Partizan do kraja sezone ima ugovore sa ovim igračima: Nemanja Stevanović, Milan Lukač, Nemanja Miletić, Bojan Ostojić, Slobodan Urošević, Ivan Obradović, Rajko Brežančić, Aleksandar Miljković, Bibars Natho, Miloš Jojić, Lazar Pavlović i Lazar Marković.

Za očekivati je da neki od njih odu bez obeštećenja naredsnog leta, neki možda tokom zime nađu angažman, a sa onim najboljima će se svakako voditi pregovori o potpisivanju novih ugovora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke