Kokeza i dalje na čelu, trojica žele fotelju predsednika Saveza?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 10.03.2021.
08:35
Izvor: Sportske.net

Mediji sve češće govore o smeni predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Slaviša Kokeza je i dalje predsednik Fudbalskog saveza Srbije, ali je izvesno da će otići u narednih nekoliko meseci, prenosi "Kurir".

Aktuelni predsednik bi mogao da podnese ostavku na tu funkciju, a ukoliko se to ne desi, onda postoji izvesna mogućnost da se to desi na Skupštini koja će biti održana u aprilu mesecu, kada će se raspisati izbori na svim nivoima, prenosi isti list. 

Još ranije u javnosti se pominjao Nemanja Vidić kao kandidat za naslednika Slaviše Kokeze, upravo je bivši fudbaler Mančester junajteda i legendarni štoper evropskog fudbala bio glavni kritičar srpskog fudbala i svega što se radi na svim nivoima. 

Prepucavanje sa predsednikom Kokezom i potpredsednikom Pantelićem preko medija je trajalo nekoliko dana, pa i nedelja, a praktično je fudbalska Srbija bila podeljena. 

Ima li još zainteresovanih?

Još uvek je teško govoriti o tome, ali navedeni list pominje i Zvezdana Terzića i Dragana Džajića koji bi mogli biti kandidati za fotelju. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Pešić
Wednesday, 10.03.2021
09:36

Cecu Raznatovic za predsednicu. Narod bi bio u transu. Fudbaleri srecni ko kucici sto im "srpska majka predsednica", marketinski nemam sta da dodam, hit u svetu. Aca Lukas GenSek. Mislite o tome