Kokeza traži odgovor od Toleta - Ko su ''kriminalci''?

Autor: Darko Mitrović
sreda 12.11.2014.
23:47
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Posle jučerašnje izjave prvog čoveka FSS Tomislava Karadžića, koji je naglasio da neće dozvoliti da Savez dospe u ruke kriminalaca, danas se oglasio i potpredsenik Crvene zvezde Slaviša Kokeza, koji traži da Karadžić precizira na koga je mislio.

Povezane vesti

Iako su u FSS juče istakli kako imaju podršku Regiona istočne i zapadne Srbije, Crvena zvezda nema nameru da odustane od inicijative za smenu Tomislava Karadžića.

To je potvrdio i potpredsednik Zvezde Slaviša Kokeza, koji je u međuvremenu podneo zahtev za održavanje vanredne Skupštine Fudbalskog sabveza Beograda.

On čak ne krije da će i sam biti kandidat opozicije za novog predsednika FSB.

''Nema mnogo toga da se krije. Ja ću biti kandidat većeg broja članova i ovom prilikom pozivam sve ljude koji misle da bi trebalo da vode beogradski savez da se i oni kandiduju'', ističe Kokeza u intervjuu ''Novostima''.

On se tom prilikom osvrnuo i na jučerašnju poruku Tomislava Karadžića da neće dozvoliti da Savez preuzmu ''kriminalci'', pozivajući aktuelnog predsednika da ponudi dokaze i kaže imenom i prezimenom na koga je mislio.

''On mora da kaže na koga misli. Ako ima argumente ili dokaze da takvi ljudi postoje, pozivam ga da te iste dokaze preda nadležnim organima države Srbije kako bi oni u skladu sa tim mogli da urade svoj deo posla.

Ali, isto tako bih zamolio aktuelno rukovodstvo Srbije da prestane da obmanjuje ljude po Srbiji, pogotovo po istoku i zapadu kako ima podršku u Srbiji, a pritom je nemaju u svojim matičnim savezima'',
poručuje Kokeza.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.

avatar
moshapet
Thursday, 13.11.2014
14:56

Pitanje redakciji je, da li možete reći bar jednu reč koja nije tačna ili koja je uvredljiva, u komentaru kokji niste objavili?

avatar
Par Kečeva
Thursday, 13.11.2014
14:01

Zasto trazi odgovor kad ga on zna?Znam i ja.I svi koji su procitali ovo.

avatar
Fidel Kastro
Thursday, 13.11.2014
00:48

Kokeza dominira.