Kolarov, Dragović, Prijović, Saničanin, Milunović... Ima li pomaka?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 12.05.2021.
10:45
Izvor: Sportske.net

Mnogi su praktično već videli Prijovića i Dragovića u Crvenoj zvezdi, ali daleko od toga da je sve gotovo.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda radi na dovođenju novih pojačanja, a najveća bi bila dolazak Kolarova, Prijovića i Dragovića, ukoliko se ispune sve želje uprave. 

Ipak, naravno da ima problema jer se radi o veoma dobrim fudbalerima za koje je konkurencija velika. Ono što nije sporno ni kod jednog fudbalera jeste želja da se zaigra pod dirigentskom palicom Dejana Stankovića koji je, navodno, imao ponudu Sampdorije. Sa druge strane, generalni direktor Zvezdan Terzić je to negirao i rekao daće učiniti sve da Stanković ostane trener Zvezde sa kojom ima ugovor do 2022. godine. 

Sa Kolarovim se i dalje pregovara, a šta je sa Prijovićem? Želja napadača nije sporna, ali su finansije u ovom slučaju najveći problem, prenosi"Žurnal". Zvezda ima limit do kog može da ide, Prijović nije baš presrećan zbog toga, a ima i druge ponude.

Najbliži dolasku u Crvenu zvezdu od njih trojice jeste Aleksandar Dragović, štoper Leverkuzena koji ostaje bez ugovora, on ima veliku želju da zaigra za Zvezdu, ponuda možda nije zadovoljavajuća, ali je srpski štoper austrijskog državljanstva spreman da se odrekne tog zadovoljstva zarad igranja za aktuelnog šampiona Srbije. 

Siniša Saničanin je još jedan defanzivac koji nije tako daleko od Crvene zvezde, zainteresovan je i Partizan, a dolazak sadašnjeg fudbalera Vojvodine koji ostaje bez ugovora na kraju sezone zavisi od odlaska Nemanje Milunovića. 

Zvezdina velika želja jeste da se zadrži Nemanja Milunović, ali je to sada veliko pitanje...

Pored Saničanina, upravi kluba je zanimljiv i Aleksandar Vasiljević iz Metalca koji igra sjajno ove sezone. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke