Kolarov otvorio dušu, evo zašto nije igrao protiv Škota i zašto zatvara vrata srpskom fudbalu!

Autor: Milovan Longinov
subota 03.04.2021.
09:20
Izvor: Sportske.net

Bivši kapiten "orlova" otvorio dušu.

EPA-EFE/Claudio Giovannini
EPA-EFE/Claudio Giovannini

Povezane vesti

Aleksandar Kolarov je gostujući u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" govorio o važnim temama, a svakako da su najvažnije povratak u srpski fudbal i utakmica sa Škotskom.

Kao što znate, Kolarov nije nastupao u odlučujućoj utakmici za EP, koju je Srbija izgubila od Škotske posle penala. Kolarov tvrdi da ga niko iz Intera nije zvao i zabranio, već da je odluka bila samo njegova.

"Ja sam na svoju ruku to odlučio da ne igram, jer nisam bio zdrav. Bio sam povređen. Mogao sam da izađem na teren, uhvatim se za nogu posle tri minuta i izađem. Pisalo se svašta, možda je mogao Savez da stane iza mene, ali... Sada sam ja bio "kriv", pre deset godina što je onaj promašio penal... Ali, to je prošlo. Ako sam ja bio problem, eto, to je rešeno", rekao je Kolarov. 

On je takođe odgovorio i na pitanje o dolasku u Crvenu zvezdu.

"Pisalo se o mom dolasku u Zvezdu, znam. Ma, nije meni problem da se vratim u srpski fudbal, ali igrati protiv nekih klubova... ne treba meni to. Radije bih da se vratim da sednem i odgledam utakmicu. Da se razumemo, ne bih da budem shvaćen pogrešno, nisam se ja rodio u Parizu, pa da mi je sada glupo da igram ovde, nego prosto, stvarno bih voleo da lepo dođem, sednem, gledam Zvezdu i odem kući. Najverovatnije, 99,9% se neću vraćati u naš fudbal, završiću karijeru u inostranstvu", zaključio je Kolarov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke