Koliko će Partizan ZAISTA zaraditi od Umara Sadika? Iliev otkrio, "crno-bele" pod jednim uslovom čeka pravo bogatstvo!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 28.01.2021.
12:25
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Potencijalno dobre vesti za Partizan.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Novac, bonusi, procenti od prodaje - sve ovo zbunjuje navijače Partizana kada je u pitanju prodaja Umara Sadika Almeriji.

I ne čudi s obzirom da su iz Humske stizali disonantni tonovi.

Sada se je o potencijalnoj zaradi "crno-belih" govorio i bivši sportski direktor, sada u ulozi savetnika Ivica Iliev koji je u intervjuu za Arenu Sport iz Beleka otkrio da bi Partizan moga da zaradi čak i više od 20 miliona evra.

"Partizan je napravio fantastičan posao, pre svih generalni direktor Miloš Vazura koji odlično vodi finansije kluba. Umar je prodat za pet miliona, plus 40 odsto od prodaje ako Almerija ostane u Segundi, odnosno 30 odsto ukoliko klub uđe u Primeru. Naravno, tu su i individualni bonusi koji su dostižni i vrede oko milion evra", rekao je on otkrivši u kojem bi to slučaju Partizan najbolje prošao.

"To nije možda sportski sa naše strane, ali najbolje bi bilo da ga prodaju, a oni ne uđu u elitni rang jer u tom slučaju Partizan može da prihoduje preko 20 miliona evra. To su činjenice i realnost, kada bi Španci to dozvolili", otkrio je Iliev.

Sadik je u ovom trenutku treći strelac Segunde sa 10 golova i na dobrom je putu da donese svom bivšem klubu veliku zaradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke