Koliko će u Podgorici biti navijača Srbije?

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.10.2018.
19:33
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Odgovor stigao iz FSCG.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Nismo ni sumnjali, tribine stadiona ''Pod Goricom'' biće maksimalno popunjene u četvrtak od 20:45h, kada će se u Ligi nacija sastati reprezentacije Crne Gore i Srbije.

Portparol Fudbalskog saveza Crne Gore Branko Latinović potvrdio je danas da ulaznica neće biti u slobodnoj prodaji, već da je trebovanjem prodato 10.700 karata.

"Sve ulaznice su prodate putem trebovanja. Zahtevi su bili takvi da bismo mogli da napunimo stadion duplo većeg kapaciteta. Na ovaj način je prodato 10.700 ulaznica, fizičkim i pravnim licima, koja su u prethodnom periodu stalno trebovala karte za mečeve našeg nacionalnog tima", izjavio je Latinović, a prenose ''Vijesti''.

Svoje navijače imaće i reprezenbtacija Srbije, i to oko 750 njih, a Latinović je objasnio i proceduru oko njihovog ulaska na stadion.

"Od toga je 550 ulaznica poslato FS Srbije na dalju prodaju. Navijači gostujućeg tima će, takođe, morati da prilože identifikacioni dokument, koji će morati da pokažu i prilikom ulaska. Na Zapadnoj tribini biće oko 200 gostiju FSS, što je prema pravilima UEFA za Ligu nacija i kvalifikacije za Evropsko prvenstvo", zaključio je Latinović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke