Koliko još pobeda Partizanu treba za jesenju titulu? Ima i mnogo lakši raspored od Zvezde!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.10.2021.
11:25
Izvor: Sportske.net

Crno-beli odavno nisu bili bliži tome.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana od juče su još usamljeniji na vrhu superligaške tabele, posle neočekivanog poraza Crvene zvezde od Radnika u Surdulici.

Sada crno-beli imaju pet bodova više od aktuelnog šampiona i odličnu priliku da, za početak, prezime na vrhu tabele.

Do zimske pauze Partizan i Crvena zvezda će odigrati još po osam mečeva, a uz pretpostavku da crveno-beli više neće dozvoliti nijedan kiks do tada, Partizanu bi trebalo još sedam pobeda, ili eventualno šest, uz dva remija, da bi ozvaničili jesenju titulu.

Kako izgleda njihov raspored do kraja jesenjeg dela sezone?

Najpre Partizan igra zaostali meč protiv Metalca danas od 16:55h u Humskoj, a u nedelju će dočekati i ekipu Čukaričkog, uzdrmanu jučerašnjom eliminacijom iz Kupa.

Potom slede još dve utakmice koje će Partizan odigrati kod kuće, protiv Proletera i Vojvodine, a za 27. novembar je zakazano gostovanje ekipi Voždovca.

Prvi meč u decembru Partizan će odigrati na svom terenu protiv Novog Pazara, a do kraja prvog dela sezone sledi i gostovanje Metalcu, pa duel sa Kolubarom u Humskoj.

Ono što je za Zvezdu otežavajuća okolnost, jeste to što će u naredne tri superligaške utakmice još tri puta gostovati - protiv Radničkog u Kregujevcu, Vojvodine u Novom Sadu, Mladosti u Lučanima. 

Potom će crveno-beli dočekati Spartak, a onda sledi još jedno teško gostovanje, u Kruševcu protiv Napretka.

Poslednji ovogodišnji meč na svom terenu Zvezda će odigrati baš protiv Radnika, a prvi deo sezone završiće gostovanjem na TSC Areni u Bačkoj Topoli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke