Kolubara dovela bivšeg igrača Partizana

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.09.2023.
13:45
Izvor: Sportske.net

Želi da im pomogne da se vrate u elitu.

© 2013 Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© 2013 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Sećate se Nikole Gulana?

Svojevremeno je važio za jednog od talentovanijih izdanaka Partizanove omladinske škole, taj talenat je prepoznala i Fiorentina koja ga je angažovala kao tinejdžera davne 2007. godine, ali se tamo nije naigrao.

Išao je na pozajmice u Sampdoriju, Empoli, Minhen 1860, Kjevo, a sa klubom iz Firence se definitivno rastao 2012. godine kada je prešao u Modenu.

Godinu dana kasnije se vratio u Partizan, odigrao narednu sezonu, pa se opet otisnuo u inostranstvo, u ekipu Majorke. Igrao je kasnije i u Belgiji, Izraelu, Švedskoj, Malti, da bi se prošle godine vratio u Srbiju, u ekipu Radničkog sa Novog Beograda.

Ovog leta je 34-godišnji vezista ponovo promenio sredinu, preselio se u Lazarevac, u ekipu Kolubare, sa kojom će pokušati da izbori plasman u Superligu.

''Želim da budem blizu porodice, pa sam od nekoliko ponuda izabrao Kolubaru. Mogu da pomognem Lazarevčanima da ispune cilj i da se vrate na elitnu scenu. Ubeđen sam da ću opravdati poverenje rukovodstva'', izjavio je Nikola Gulan na predstavljanju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke