Kolubara i Napredak igrali na ''oranici'', domaćin se bolje snašao

Autor: Darko Mitrović
subota 06.11.2021.
16:54
Izvor: Sportske.net

S jedne strane imamo VAR, a sa druge terene poput ovog u Lazarevcu.

Irfan Licina/Starsportphoto ©
Irfan Licina/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Jeste u prethodnih par dana bilo obilnih kiša u našoj zemlji, jeste i to uticalo da teren na stadionu Kolubare izgleda danas kao oranica, ali slika koja je poslata danas iz Lazarevca trebalo bi da natera nadležne u FSS da se ozbiljno zamisle o uslovima u kojima se igra šampionat Srbije.

Nije to ništa novo, imali smo prilike i u prethodnim sezonama da gledamo nešto slično, ali se postavlja pitanje zašto se Kolubari nije pomoglo da posle plasmana u Superligu dobije teren adekvatan elitnom rangu takmičenja.

Posle svega što smo danas videli, postavlja se pitanje na šta će ovaj teren tek da liči u preosrtalim mečevima do kraja sezone, ali valjda ima još neko nadležan da o tome razmišlja...

Kada je sama utakmica u pitanju, Kolubara je u takvim neuslovima uspela bolje da se snađe od ekipe Napretka i trijumfuje rezultatom 1:0. Gol odluke postigao je Bakić već u devetom minutu susreta.

Lazarevčani su tako prekinuli seriju od tri uzastopna poraza, sada ima 16 bodova na 11. poziciji, a Napredak je ostao na 23 boda, još uvek na petom mestu na tabeli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke