Kolubara izdržala sa igračem manje, Radnik i dalje bez pobede

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.08.2022.
20:53
Izvor: Sportske.net

Veći deo utamice Lazarevčani su odigrali bez isključenog Nikolića.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Peto kolo Superlige Srbije večeras je nastavljeno utakmicom u Surdulici, između domaćeg Radnika i ekipe Kolubare iz Lazarevca.

Pobednika nije bilo, meč je završen rezultatom 0:0, pa je Radnik i posle petog kola bez ijedne pobede, sa samo dva osvojena boda, dok Kolubara ima meč manje i iz četiri odirane utakmice ima ukupno pet bodova.

Prvo poluvreme obeležilo je isključenje defanzivnog veziste Kolubare, 34-godišnjeg Nemanje Nikolića koji je u 37. minutu morao da napusti teren, pa je Kolubara do kraja meča morala da se bori sa igračem manje na terenu.

I u takvim okonostima Kolubara je imala odličnu priliku da postigne vodeći gol u 61. minutu, ali je prečka spasila Surduličane posle gužve u petercu domaćih. Usledio je korner za goste, ali se ekipa Radnika još jednom odbranila.

Naravno, Surduličani su pokušavali da izvrše pritisak pred golom Kolubare, stvorili su nekoliko prilika, ali je golman Stanivuković bio odlično raspoložen večeras i ima velike zasluge što se Kolubara iz Surdulice vraća neporažena.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke