Kolubara se nada iznenađenju na ''Marakani''!

Autor: Darko Mitrović
subota 16.07.2022.
12:41
Izvor: Sportske.net

Ako je Radnički juče mogao da nadigra Partizan i bude na pragu pobede, onda...

Starsport.rs ©
Starsport.rs ©

Povezane vesti

Drugo kolo Superlige Srbije nastavlja se večeras, a najviše pažnje privlači duel na ''Rajku Mitiću'', gde će Crvena zvezda od 20 časova dočekati ekipu Kolubare iz Lazarevca.

Prošle sezone Zvezda je ubedljivo dobila oba prvenstvena meča protiv Lazarevčana, 7:1 kao gost, a onda i 3:0 na ''Rajku Mitiću'', pa ne treba posebno ni isticati da je aktuelni šampion veliki favorit.

Ali, to ne znači da će se tim Dejana Đurđevića unapred predati. Kolubara je uglavnom zadržala okosnicu ekipe iz prošle sezone, stigla su i pojačanja, pa se očekuje da večeras odigra dosta zrelije i ispravi greške iz prošle sezone.

I trener Đurđević veruje da će Kolubara večeras ostaviti mnogo bolji utisak protiv Zvezde nego što je to bio slučaj prošle sezone.

''Idemo na Marakanu da se pokažemo u lepom svetlu i ako se upiše jedan bod to bi bilo više nego značajno za nas.

Da li je realno? Pa realno je da je Crvena zvezda apsolutni favorit, a realno je da mi pokažemo neke dobre stvari na velikoj sceni na Marakani. Velika je šansa za neke mlade, nove igrače da pokažu svoje znanje na velikoj srpskoj fudbalskoj sceni i zavrede pažnju od svih ljudi koji su u fudbalu i treba to iskoristiti na najbolji mogući način'', izjavio je Đurđević.

Kolubara je sezonu započela remijem protiv Radničkog 1923 iz Kragujevca, kada je debitant Igor Cvetojević postigao svoj prvi gol za Kolubaru. Trener Đurđević se posebno osvrnuo na nastup ovog mladog igrača.

''Hrabro smo odlučili da Cvetojević na prošloj utakmici bude bonus, jer je on to zaslužio i na pripremama ne samo na ovim već i na prošlim zimskim gde je bio sa nama. Na njegovu sreću debitovao je u jednoj vrlo korektnoj utakmici. Postigao gol, mogao i drugi i želimo mu, ne samo njemu već svim mladim igračima da iskoriste prilike koje im se ukažu. Nekada morate da odete iz svog rodnog mesta, da izađete iz zone komfora. Da se malo pomučite, da živite sami i to vas onako gradi kao ličnost,kao čoveka i onda lakše prihvatite surovi profesionalizam i nadgradite se na neki način“, zaključio je Đurđević.

AdmiralBet je pripremio raznovrsnu ponudu igara za ovu utakmicu, a jedan od zanimljivijih predloga je igra na 3-4 gola, za šta je kvota 2.50 u AdmiralBet-u.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke