Kome je to Lalatović posvetio pobedu?

Autor: Beta Beta
subota 18.11.2017.
22:09
Izvor: Beta

Nenad Lalatović je na konferenciji nakon utakmice protiv Napretka istakao da je veoma zadovoljan pobedom svog tima.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da njegova ekipa današnju pobedu protiv Napretka posvećuje predsedniku kluba Draganu Obradoviću kome je danas rodjendan.

"Rekao sam momcima pred utakmicu da se potrudimo da obezbedimo (predsedniku kluba) Draganu Obradoviću najlepši poklon za njegov rodjendan. Ovu pobedu zato posvećujemo sigurno najboljem gazdi na njegov dan", rekao je Lalatović.

Čukarički je danas na gostovanju u Kruševcu pobedio Napredak sa 2:1, golovima Boriše Kopitovića u 20. i Petra Bojića u 37. minutu. Pogodak za domaće postigao je Djerić u 21. minutu.

"Pobedili smo sa 2:1 i sigurno bili bolji za taj jedan gol. Imali smo i stativu i još dve stopostotne šanse. U nizu od 14 utakmica imamo samo jedan poraz što je fenomenalno. Ne znam kad je poslednji put imala Čuka takav niz i svi zaslužuju pohvale. Ovo je pobeda celog tima, ekipe, stručnog štaba, svi smo u klubu kao jedna porodica i zato javno želimo da čestitamo rođendan gazdi Draganu Obradoviću", kazao je Lalatović.

Čukarički se posle 17. kola nalazi na petom mestu Super lige sa 31 bodom, koliko imaju i trećeplasirana Vojvodina i Voždovac, koji je četvrti na tabeli.

Ekipa Napretka je na osmom mestu sa 23 boda.

U narednom kolu Čukarički dočekuje prvoplasiranu Crvenu zvezdu, dok Napredak gostuje ekipi Radnika. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RUSKI CAR
Sunday, 19.11.2017
02:34

Lalo uči neki strani jezik i unovči znanje preko grane, ovde titulu nećeš videti dok je večitih!