Kome smeta evropski Radnički i ''šta će tek biti pred utakmicu s Partizanom''?

Autor: Beta Beta
subota 13.05.2017.
23:37
Izvor: Beta

Trener fudbalera Radničkog Milan Rastavac rekao je večeras da nije nezadovoljan osvojenim bodom protiv Vojvodine i istakao da njegovi igrači nisu mogli da se izbore sa tenzijom nastalom pre meča u Novom Sadu.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog i Vojvodine odigrali su danas na Karađorđu 0:0 u 35. kolu Super lige Srbije.

"Ovo, definitivno, nije bila dobra utakmica, jer je tenzija, nastala uoči meča, bila neizdrživa. Već drugi put u kratkom periodu nama se, zbog nekakvog pada kvota, prišiva nekakva 'nameštaljka' i, baš kao i u Lučanima, ispostavilo se da to nije tačno. Ali, teško je bilo izboriti se sa tim, koncentrisati se samo na igru i protivnika i stići do željenog rezultata", rekao je Rastavac.

"To nas je toliko poremetilo da ova utakmica nije prijala ni njima, ni nama, ni sudiji, ni gledaocima, na posletku verovatno ni novinarima", dodao je on, objavljeno je na sajtu Radničkog.

Predsednik sindikata "Nezavisnost" Mirko Poledica je na svom Tviter profilu napisao da se "nešto dešava", s obzirom na to da su kladionice za izrazitog favorita u utakmici izmedju Vojvodine i Radničkog postavile Nišlije, iako se meč igra u Novom Sadu. Radnički se potom oglasio saopštenjem u kojem je istaknuto da se taj klub bavi fudbalom, a ne kvotama i pozvao kladionice da iz svojih ponuda izbace Radnički.

"Mi smo tim koji se bori za izlazak u Evropu. Ne znam kome to smeta da se mi borimo. Ova Vojvodina je prošle godine za bod bila bolja od nas i otišla u evropsko takmičenje, šta je sad tu čudno da se mi ove godine borimo i pokušamo da se izborimo", rekao je Rastavac.

"Nismo nezadovoljni bodom, iako smo želeli pobedu. No, iritiraju nas sve ove priče, definitivno nismo imuni na njih i zato na ovoj utakmici nismo izgledali onako kako smo želeli i kako smo se pripremali. Ali, razumem igrače koji nisu mogli da prevazidju tenziju, nastalu usled ovih priča. I pitamo se šta će tek biti uoči ove utakmice sa Partizanom. No, mi ćemo igrati i borićemo se do kraja. Samo za nas", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dolina cupova
Sunday, 14.05.2017
09:18

A zamisli tek sta ce biti pred utakmicu sa Zvezdom, ako budu imali sanse za titulu?

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 14.05.2017
08:48

Cuj nisu mogli zbog tenzije. Pa u Evropi pred meceve se pojavljuju vesti u novinama o silovanjima,ne priznatoj deci,ostavljenim roditeljima,svadjama sa rodbinom i dodju ljudi i odigraju perfektno

avatar
gosfkcz
Sunday, 14.05.2017
07:57

Samo razmislite ciji je covek pokrenuo tu pricu i sve ce vam biti jasno. Tako se to radi. Ne krenu oni da pljuju u nedelji pred utakmicu vec to rade bar 3-4 kola ranije, pred svaki derbi, pred svaku bitnu utakmicu. Znaju da jos Nis nisu zatvorili pa igraju igre van terena. Takvi su oni.

avatar
Anderton
Sunday, 14.05.2017
01:42

Čovek je sa pravom pitao kakva je ono smešna kvota, koja i jeste smešna, sad će ovi 3 kola da pričaju kako su im igrači doživeli stres.

avatar
Man united
Sunday, 14.05.2017
16:01

Taj covek konstantno raspaljuje vatru i aludira na neke zakulisne radnje gde ih nema. Ovo mu nije prvi put. Ako ga je zanimalo zasto je takva kvota, mogao je da posalje dopis kladionicama da mu odgovore koji je razlog za to.

avatar
Branislav
Sunday, 14.05.2017
01:31

Sl. kolo dobijaju Partizan ako bude pravde i postene sudije, a ako ne, bice veliki X jer to odgovara Partizanu. Videcete...