Komšija sudi "orlovima" protiv Švedske!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 22.09.2022.
08:30
Izvor: Sportske.net

Donosio je sreću srpskim klubovima.

EPA-EFE/ALESSIO TARPINI
EPA-EFE/ALESSIO TARPINI

Povezane vesti

Srbija će u petom kolu Lige nacija dočekati selekciju Švedske u subotu 24. septembra od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić", a sudija ovog meča biće Bugarin Georgi Kabakov, potvrđeno je u UEFA.

Pomoćnici 36-godišnjaku iz Plovdiva biće zemljaci Martin Margaritov i Dijan Valkov, dok će četvrti arbitar biti Nikola Popov.

Kabakov do sada nije sudio našoj reprezentaciji, ali jeste srpkim klubovima. Bugarin je bio glavni arbitar na meču kvalifikacija za Ligu Evrope prošle godine između Crvene zvezde i Kluža, kada je šampion Srbije slavio sa 4:0.

Doneo je Kabakov sreću i Partizanu. Sudio je Bugarin "crno-belima" u revanš meču 1/16 finala Lige konferencija protiv Sparte iz Praga, tada je bilo 2:1 za našeg predstavnika.

Srbiji je protiv Šveđana neophodna pobeda kako bi ostali u trci za prvo mesto u grupi 4, Lige "B", Lige nacija. "Orlovi" su trenutno drugi sa tri boda manje od Norveške, sa kojom se sastaju u poslednjem kolu.

AdmiralBet nudi sjajnu kvotu 1.94 na pobedu Srbije protiv Švedske, a kao što ste pročitali Kabakov na centru je dobar znak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke