Konačno! Partizanu stiže veliko pojačanje za derbi odluke!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.03.2022.
10:19
Izvor: Sportske.net

Stanojeviću će biti mnogo lakše...

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da od počeka prolećnog dela sezone sačuvaju pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu, koliko su imali tokom zimske pauze.

Zvezda je preuzela prvo mesto, iako ima isti broj bodova sa najvećim rivalom, jer ima bolji međusobni skor, pa ako ne bude nekih iznenađenja u preostala dva kola preliminarne faze takmičenja, crveno-beli će zadržati lidersku poziciju i u prvom kolu plej-ofa biće domaćin Partizanu na ''Rajku Mitiću'' u 167. večitom derbiju.

Ishod tog meča mogao bi da bude presudan za ishod šampionske trke, a kako sada stoje stvari, Partizan će u taj meč ući mnogo jači.

Naime, najveće zimsko pojačanje crno-belih, iskusni vezista Ljubomir Fejsa konačno počinje da trenira sa ostatkom ekipe, što je odmah posle utakmice protiv Radnika u Surdulici i najavio trener Partizana Aleksandar Stanojević.

''Odmorićemo, imaćemo treninge, neki igrači će se oporaviti, neki vratiti. Fejsa? Pa, i on'', rekao je Stanojević u Surdulici za TV arena sport.

Teško je očekivati da će Fejsa moći da pomogne ekipi u mečevima sa TSC-om i Čukaričkim, ali do derbija bi trebalo da bude u konkurenciji za sastav tima, makar da odigra poluvreme... U prethodnom, 166. derbiju, igrač njegovih kvaliteta je mnogo nedostajao Partizanu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke