Konačno prava Voša, Čumić i Bolingi za prvu pobedu, Radnički zakucan za dno sa "nulom"!

Autor: Milovan Longinov
subota 19.08.2023.
20:57
Izvor: Sportske.net

Prvi trijumf "stare dame".

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Radničkog iz Niša rezultatom 3:2 u četvrtom kolu Super lige Srbije.

U 15. minutu Voša je zasluženo povela, Zukić je glavom odložio loptu do Čumića, koji se namestio i sa 22-23 metra pogodio prvi ugao za 1:0!

Radnički je uzvratio u 19. i 20. minutu, najpre je Petrov izašao sam na Carevića, golman Voše je sjajno intervenisao. U nastavku akcije, Vlajkov je umalo kaznio pokušaj odlaganja Bukinca do Carevića.

Ubrzo je Čumić imao novu šansu, ovaj put je oprobao sa distance, golman je Rosić je zaustavio njegov udarac. Ali, u 40. minutu, Rosić nije mogao ništa posle novog udarca Čumića, kapiten Voše pogodio je za 2:0. Malbašić je oštro šutirao iskosa sa desne strane, Rosić je odbio loptu pravo na nogu Čumića koji je bio precizan po drugi put na meču.

Radnički je u 44. minutu uspeo da se vrati u meč i da smanji vođstvo Vojvodine, pošto je posle akcije sa desne strane i Rosićevog izbijanja na loptu naleteo Pejović i snažnim udarcem u levi Carevićev ugao pogodio za 2:1, što je bio i rezultat prvog poluvremena.

Radnički je u 59. minutu uspeo da dođe do izjednačenja, posle akcije kroz sredinu i pasa Mesarovića, Marjanović je sa desetak metara savladao Carevića za 2:2.

Na isteku 73. minuta, Bolingi je bio na pravom mestu posle nove lepe akcije koju je započeo Čumić, koji je proigrao Nikolića, a ovaj na petercu spojio napadača Voše za 3:2 i veliko slavlje domaćih navijača!

Voša je do kraja sačuvala prednost i tako došla do prve pobede ove sezone, dok je Radničkom ovo bio četvrti vezani poraz i Nišlije su poslednji tim na tabeli bez osvojenog boda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke