Konačno se vratio - Golman Partizana ponovo na terenu

Autor: Sportske Net
sreda 15.05.2024.
15:45
Izvor: Sportske.net

Posle tri meseca.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Golman Partizana Nemanja Stevanović, vratio se na teren posle tromesečne pauze koja je usledila iz zdravstvenih razloga. Stevanović je u ponedeljak odradio prvi trening u Sportskom centru Partizan-Teleoptik, a o izazovima sa kojima se suočio u tom periodu, govorio je za klupski sajt.

"Nije mi bilo ni malo jednostavno prihvatiti da ću izgubiti polusezonu. U pitanju je bio ozbiljan virus koji je prouzrokovao upalu srčanog mišića, pa sam morao ozbiljno da pristupim lečenju i oporavku koje je zahtevalo potpuno mirovanje, što mi nije dalo prostora ni da razmišljam o drugim stvarima. Bio sam maksimalmo disciplinovan kako bih mogao što pre da oporavim organizam i vratim se treninzima. Prvih mesec i po dana je bilo strogo mirovanje. Kasnije sam mogao malo i  da šetam, pa je bilo koliko-toliko lakše", rekao je čuvar mreže Partizana, pa dodao:

"Nije bilo lako nositi se sa činjenicom da odjednom, posle dva treninga dnevno i nekog načina života, ne možete ni da šetate maltene. Imao sam podršku od svih pa mi je to davalo snagu. Kada dođe do ovakvih situacija, shvatite da je ipak zdravlje na prvom mestu i onda vam to daje neku snagu da sve izdržite“, rekao je Stevanović. 

U ponedeljak se vratio trenizima. 

"Imamo plan za prvih mesec danas, ali pre svega, u tom periodu, treba da vratim telo kako fizički tako i kondiciono u neki optimalan tonus da bih što spremnije dočekao pripreme i naredne izazove koji me očekuju, a biće ih", završio je Stevanović. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke