Konačno, Stanković posle remija dočekao i dobre vesti pred novi evropski okršaj!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 26.10.2020.
13:59
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

Sada je raspoloženje mnogo bolje.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Posle neočekivanog remija protiv Javora na domaćem terenu, Dejanu Stankoviću konačno stiže i dobra vest.

Crvena zvezda obavestila je javnost da je prvotimac Gelor Kanga dobio negativan nalaz na korona virus i da se vratio treninzima sa ekipom.

Gabonac je dobio negativan nalaz testa na korona virus što znači da se Zvezdina "osmica" vraća u trenažni proces, kao i da Dejan Stanković sada ima kompletan tim.

Iz kluba su istakli da i dalje pomno prati stanje i svakodnevno komunicira sa fudbalerom koji se pridržavao svih mera i vreme proveo u izolaciji.

Zvezda vrši testiranja igrača na virus Kovid 19 na svakih sedam dana i tako vrši mere prevencije neophodne da zdravlje svih zaposlenih.
"Crveno-bele" u četvrtak očekuje okršaj u 2. kolu grupne faze Lige Evrope protiv ekipe Slovana iz Libereca na stadionu "Rajko Mitić", a poretpostavlja se da će Kanga biti u konkurenciji za sastav šampiona Srbije.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 27.10.2020
07:31

После ове паузе мале су шансе да ће он да игра у четвртак.

avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 26.10.2020
20:49

To su mozda dobre vesti za novinara ovog teksta, ali za Zvezdu sigurno nisu.

avatar
Realni Arthur
Monday, 26.10.2020
17:15

Samo jos da razumemo ako je ikako moguce?koji je ovo cirkus, znaci dan pre derbija i doticni i Ivanic imaju koronu, znaci dva dana posle derbiju proslo, korona nego Ivanic nije trenirao zato ne igra protiv Hofenhajma, sad ovaj doticni ozdravio odjednom, ma bre, sve vise i vise poceo sam da verujem Panticu i drugim teoretskim konspiracijama da derbi trebalo da bude neresen, jer sve je dogovoreno, takmicenje je samo da se namazu oci slepih ljubitelja fudbala. Ja sam sinoc napisao ako Partizan ne dobije veceras Radnicki Nis, ja vise fudbal koji se igra u nasoj ligi ne gledam, zato sto ispadne da je sve dogovoreno, ima zapravo previse argumenata da se veruje da je to-to. Prvo ko bajagi svdja uprave Partizan i ove nase, pa pre nego Ivanic i Kanga "oboleli" bila je vest da ce da budu bolesni, i danas cekam Partizan da me razuveri i dobije u Nisu, ako ne dobije, do dalnjeg pozdrav i uzivajte u cirkusu koji je organizovan od Kokeze to Terze, Vulketice i bande, je..ite se svi, pokrali ste i to malo zadovoljstvo sto smo imali u vidu fudbala! Pozdrav za sve iskrene ljubitelje fudbala!

avatar
skoneee????
Monday, 26.10.2020
16:34

Eeeee sad je mnogo lakse . .🙄🤪