Konačno, Vukanović! Kada se "pojavio" Marin, to je bilo to! (OCENE)

Autor: Ivan Cvetković
utorak 27.08.2019.
23:27
Izvor: Sportske.net

Vladan Milojević može biti zadovoljan igrom svojih pulena.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Crvena zvezda je danas i pored remija uspela da se plasira u Ligu šampiona.

Nije to bila perfektna partija igrača Vladana Milojevića, ali su i pored toga pokazali dovoljno kvaliteta da izađu na kraj sa prvakom Švajcarske.

Jedan od najboljih je ponovo bio Milan Borjan koji se istakao odličnim reakcijama prilikom odbrana. Za pogodak nije kriv, jednostavno nije mogao ništa u takvoj situaciji.

Odbrana je bila pod velikim teretom zbog tri žuta kartona u prvih pola sata, ali su uspeli da izdrže do kraja meča dok je Milan Rodić sjajnim trkom omogućio jedini pogodak u mreži Jang Bojsa.

Apsolutno otkrovenje večeri jeste Aleksa Vukanović koji je i zaslužio pogodak, od samog početka meča je bio najagilniji i pokazao je najviše, a gol je bila samo kruna.

Marko Marin nije bio na uobičajenom nivou, ali je dovoljan bio njegov potez iz 60. minuta kada je proigrao Rodića koji je asistirao Vukanoviću.

Boaćija nije išlo, a ništa posebno nije pokazao ni njegova zamena Tomane.

Borjan 7.5 - Gobeljić 6.5, Milunović 6, Degenek 6.5, Rodić 7 - Jovančić 6.5, Kanjas 7, Marin 7, Vukanović 7.5 (od 82. Ivanić 6.5), Garsija 7 (od 69. Ben 6) - Boaći 6 (od 62. Tomane 6).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Wednesday, 28.08.2019
17:03

Зашто Милуновић само 6. Мајсторски је одиграо синоћ.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 28.08.2019
11:56

Vukane dosao si u pravi klub u pravo vreme.

avatar
Stevan Sremac
Wednesday, 28.08.2019
06:20

Vukanovic je najboljih spic u zemlji Srbiji, decko I'ma no's za gol samo neznalici to nevide kao sto Nisu videli "strucnjaci" iz OFK Backed dok je igrao za CSK.

avatar
barbaroga
Tuesday, 27.08.2019
23:43

To je dao sad i ko zna kad. I dalje smatram da nema kvalitet za Zvezdu ali dobro, drago mi je da bar malo demantuje. Realno, Zvezda ne ume da napravi ozbiljan napad preko bokova, cak ni u situaciji kada su ovi celo vreme napadali i ostavili prostora za kontra-napad.

avatar
riquelme
Wednesday, 28.08.2019
00:06

Druze pa nije Zvezda Mancester Siti. Imali su ljudi pritisak, ovakva sansa da se ponovi LS je retka. Mislim na povoljan rezultat. Vukanovic je dobar igrac, trkac i zato je u prvih 11. Radi decko sta mu se kaze. Ne znam kakav je Tomane ali Zvezdi treba atraktivna 9-ka. Boaci,Pavkov sve je to super ali treba nekinpaklen spic. Otom, potom... Pitanje je i kakav je ovaj mali sto je tek stigao. Kanjas ce pokazati svoje samo da se uigra sa Jovancicem. Velika je steta dati Rodica dok se ovaj Zander ne osvesti gde je dosao... Ostalo je sasvim ok. Samo neka budu konstantni i super. Oterana su dva stuba odbrane i odbrani jos treba vremena. E sad da li su kondiciono igraci spremni da igraju koliko treba u ligi 30-ak minuta pa da igraju sevu a ne da se trose to je nesto cemu treba da se tezi. A ne jedan tim u kupu, jedan u ligi a jedan u Evropi. Pa tesko je to onda uigrati. Ivanic top igrac, moze da prica konsta hoce ali on nije krilo. I na kraju ce igrati nasu ligu. Treba probati u ligi Marin i mali Argentino na krila a Ivanic untra na prirodno mesto. Da se opusti i bili bi top. Igras fakticki sa dva pleja... A u spicu neka igaju Vukanovic i Pavkov ako vec nece da dovedu bombu. A prica se i o novom krilu. Sta ce im???

avatar
Doktor Trax
Tuesday, 27.08.2019
23:37

oo jedina o LJubaviii!