Konkurencija ga "ubija", sprema se odlazak iz Zvezde!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 20.01.2018.
10:33
Izvor: Sportske.net, Mozzartsport.com

Crvena zvezda pojačava konkurenciju na poziciji ofanzivnih vezista i krilnih igrača.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ekipa Crvene zvezde pojačava konkurenciju na pozicijama krilnih igrača, Ben je već stigao u tim, pominje se i dolazak Milana Jevtovića, fudbalera Antalijaspora, a tu su i dalje Milić, Srnić, Radonjić, pa i Pešić koji može da igra na sličnoj poziciji.

Ima li mesta za Luku Adžića?

"Mocartsport" jutros prenosi reči Radojice Božovića, njegovog zastupnika, koji nikako nije zadovoljan odvijanjem stvari u Crvenoj zvezdi.

"Znam da postoji interesovanje Seltika, ali i još nekih klubova za Luku Adžića. Do konkretne ponude nije došlo. Međutim, blizu smo odluke da Luka vrlo brzo napusti Crvenu zvezdu. Njegov otac, a moj kum, Ivan, pričao je sa gospodinom Terzićem i ljudima iz kluba. Oni su mu preneli da trener Milojević ne računa ozbiljno na Ivana. Čak su nam predlagali da pronađemo klub gde će Luka igrati na dvojnu registraciju. Mi  to nećemo  da radimo", rekao je Božović u izjavi za "Mocartsport".

U daljem tekstu se navodi izjava Božovića koji istiće da bi Adžić vredeo sada 5 miliona evra da je igrao više, kao i da je sličan fudbaler Andriji Živkoviću.

Svakako da ukoliko niko od ofanzivnih fudbalera Crvene zvezde ne ode, Luka skoro i da neće dobijati šansu kod Vladana Milojevića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sef9
Sunday, 21.01.2018
14:43

normalno brate ako je miloje reko da ne racuna na njega i treba decko da ode jer realno njemu sad trebaju utakmice a ne da sedi na tribinama il na klupi sto ne probaju sa nekom pozajmicom

avatar
Mads87
Saturday, 20.01.2018
16:22

Mali je dobar igrac i greota bi velika bila da se na njemu ne zaradi

avatar
Old_school
Saturday, 20.01.2018
14:32

Kad procitam Radojica Bozovic....muka mi.

avatar
Doktor Trax
Saturday, 20.01.2018
14:21

Ovaj prelazni rok svaki igrac bukvalno imao transfer. Novinari nemaju ovih dana stvarno o cemu da pisu.

avatar
Zlato
Saturday, 20.01.2018
13:05

Opet odlucuju menadzeri I roditelji,momak je dobijao sansu ove sezone a oni ako smatraju da je toliko dobar neka ostane I neka se izbori sa konkurencijom jer dje god da ode nece ga odmah cekati mjesto u startnoj postavi nego ce morati da se izbori za svoju minutazu ali menadzeri I roditelji gledaju samo kako pare da uzmu.

avatar
Stabber
Monday, 22.01.2018
06:10

Oni misle da bi u Seltiku odma dobio mesto u startnoj postavi, pa ni jedan fudbaler koji je otisao iz nase lige u inostranu ozbiljnu ligu nije dobio sansu, ovaj treba da ide u neki tim iz nase lige, u inostranstvo meze samo da donosi vodu.

avatar
Pixi G0L iz kornera
Saturday, 20.01.2018
13:04

Radojica Bozovic nema strpljenja jer potrebne su mu pare odmah.

avatar
Jelena Renovcevic
Saturday, 20.01.2018
12:56

Koja glupost majko mila. Decko odigrao 15 utakmica na jesen a kao ne racunaju na njega.

avatar
Firmino LFC
Saturday, 20.01.2018
12:31

Проблем је што он није 100% Звездин, и они немају разлога да га форсирају када на њему неће зарадити,..иначе Лука разбија!

avatar
Petar Gazivoda
Saturday, 20.01.2018
11:53

Srnica bre pokloniti sta treba on da uzima mesto nekome a ide za DZ na kraju sezone . Covek nema nista sem to malo borbenosti... nije medju 30 igraca u ligi ... Nemojte to raditi bre !

avatar
indija durot
Saturday, 20.01.2018
11:46

mora da ostane i da dobije sansu..neka bude projektovana zamena za radonjica..Srnica treba prodati sto pre da decko naplati dobre igre..Milica isto prodati,tako da ima prostora za adzica cak i da dodje jevtovic.Nije u redu da menadzeri vrse pritisak na klub da im igrac vise igra i to preko medija..P.s.nadam se,kad ga vec porede sa zivkovicem,da porede i sebe sa ljudima koji vode brigu o ziletovoj karijeri,cisto da ne prodje kao on..Adzic ne treba da slusa ljude oko sebe vec svoje srce i da vredno trenira i da veruje da ce doci njegovih pet minuta..