Konkurencija sve veća, Zvezdi klizi najveće pojačanje?

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 25.08.2021.
17:50
Izvor: Sportske.net

Živković sve zanimljiviji u Holandiji.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaler Rišairo Živković velika je želja Crvene zvezde u finišu letnjeg prelaznog roka, ali bi posao mogao da zakomplikuje interesovanje holandskih klubova, prenosi "Voetbal International".

Za brzonogog igrača zainteresovani su Herenven i Cvole, daleko manje ambiciozni klubovi od višestrukog šampiona Srbije, ali sa prednošću što dolaze iz prilično izazovnije lige i verovatno boljih uslova.

Živković još nije prelomio, a isti izvor navodi da će kroz nekoliko dana doneti odluku koju na "Marakani" sa nestrpljenjem iščekuju.

Ovaj 24-godišnji napadač je slobodan igrač nakon što je napustio kineski Čangčun Jataj, a u Cvole bi eventualno stigao kao zamena za bivšeg napadača Čukaričkog Slobodana Tedića.

Živković je u karijeri igrao za Groningen, Ajaks, Viljem II, Utreht, Ostende, Šefild...

Podsetimo, Zvezda je zainteresovana i za Nikolu Čumića, koji je pod ugovorom u Olimijakosu, spominje se i Duško Tošić, koji je upravo u društvu Živkovića bio u subotu na "Marakani" na meču protiv TSC-a.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shone1979
Thursday, 26.08.2021
09:26

Kakve su ovo "vesti iz nesvesti", te dolazi Tošić, potpisuje za Zvezdu i igraće i džaba ako treba, Rišairo pred potpisivanjem ugovora, pre dva meseca, dolazi Kolarov, Ivanović, Prijović... Dajte malo dostojanstva u profesiji kojom se bavite. U FKCZ neće doći niko ko iole vredi i ima kapi mozga, dokle god je sportski direktor Mrkela, a šef stručnog štaba diletant...