Kosanović ima zanimljiv predlog za FSS nakon Lalatovog poslednjeg ispada!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 15.09.2019.
10:43
Izvor: Sportske.net, Kurir

Strateg Nišlija nije mogao da ostane bez reakcije.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog nisu uspeli da izbegnu poraz ovog petka pošto su poraženi od Vojvodine u Nišu sa 2:1.

I pored zanimljivog duela na terenu, u centru pažnje bio je trener Novosađana Nenad Lalatović koji je bio isključen i tom prilikom izjavio da će "otkriti  sve nameštene utakmice".

On je pred kraj prvog poluvremena ušao u verbalni sukob i sa kolegom sa druge strane Miloradom Kosanovićem koji je u izjavi za Kurir opisao šta se dešalo tom prilikom.

"Nije bilo nikakvog konflikta, ali oni stalno skaču, svih 45 minuta, lupaju, udaraju, šta kod da se desi, oni skaču. Traže faul, aut, pritom lažu, a to prenose i na igrače. To nema nigde u svetu, to je ružno gledati, maltretiraš igrače, publiku, sve na stadionu", kazao je Kosanović koji je potom dao i zanimljiv predlog kojim je "potkačio" i Lalatovića.

"Savez treba da reaguje i da ih odstrani sa klupe, to je krajnje nekulturno i nepristojno. Užas, oni mene ne interesuju, ne vidim ih, mi smo tri sveta, i predlažem FSS da uvedu doping i za trenere, da vidimo da li se neko dopinguje, jer ne može neko normalan da se tako ponaša", smatra iskusni stručnjak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenad Van Sebe
Monday, 16.09.2019
06:45

A pa to je Lalatović pokupio od svog učitelja, i on samo kuka, skiči, plače, itd a ustvari je jadan lik a mi još jadniji ko nas vodi.

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 15.09.2019
16:47

Pitanje zasto samo protiv Zvezde ne skacu?
P.S: Lalate progovori i daj strucne nalaze da vidimo od koje si tajanstvene bolesti bolovao protiv Zvezde u drugom kolu JSL prosle godine.

avatar
Nebozoik
Sunday, 15.09.2019
14:40

Pitanje je i da li su sve utakmice, osim derbija, nameštene?

avatar
Offside
Sunday, 15.09.2019
14:05

Posao selektora za gospodina!Kosanovicu ja bih na to tvoje dodao i alkotestove ali u tom slucaju ti ces cesto biti suspendovan...I kakve veze ima sto "treneri skacu i bune se za svaki faul"?Simeone,Gvardiola,Klop,Konte svi su poznati kao treneri koji "divljaju" pored aut linije pa sta?Sedece prikovani za klupu kao nemi posmatraci a onda ce imati svoje izlive pred kamerama kao ti?Mani se dodvoravanja fss i predlaganja kojekakvih gluposti jer i sam znas u kakvom smo prvenstvu i sta se desava,zato ti je bolje da cutis!

avatar
SladjanDj
Sunday, 15.09.2019
13:48

Kosan 100 % u pravu. Lalatović se sa svojim ponašanjem više zgadio i Bogu i narodu.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 15.09.2019
13:29

Taj Lalat je uvek delovao sumnjivo...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 15.09.2019
11:00

Setimo se udaljavanja Marka Nikolića na 3 meseca sa klupe Partizana jer je prigovorio sudiji jer su ga u NP pogodili petardom u lice koja mu je eksplodirala na grudima i zbog sudije koji ga nije pravilno isključio pa mu je natovareno da nije hteo da napusti restriktivni prostor, a Lalatović kao da je linijski sudija, kao trener zvezde često je i ulazio u teren i naravno nikad isključenje za to nije dobio. Setimo se Grofovo ili bolje rečeno "grofovsko" obraćanje Božovića sa klupe zvezde Rumenigeu. I dobio je koliko meseci, koliko utakmica? Samo ću citirati Supermiloju: "Sviraj bre, sviiiraj, jel čuješ kad ti kažem sviraj", a onda obraćanje i protivničkim igračima: "Igraj, igra bre". Lalatović i Šarac su tipična zvezdina škola ponašanja, prava gospoda zvezdaši.

avatar
REVØLT
Sunday, 15.09.2019
10:46

Ovo isto sam i ja nedavno napisao Hahaha Ono sto meni nikako nije jasno je zasto si se ti uhvatio u kolo sa klubom u kojem sada radis, moj Kosane...

avatar
Gogi-11
Sunday, 15.09.2019
10:55

Sta je problem ako je i radnicki malo namestao namestajubi zvezda i partizan... smeta vam sto su bili bolje plasirani od vas a dobili vas na vasem terenu posteno po vama je to uvek bio dokaz da ste najbolji ako pobedite direktnog konkurenta...