Kosanović ponovo u Superligi, spasava fenjeraša od ispadanja

Autor: Filip Rodic
nedelja 19.03.2023.
12:15
Izvor: Sportske.net

Da li će ih Kosanovićevo iskustvo spasiti pada u Prvu ligu Srbije?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Prekaljeni fudbalski stručnjak za prilike domaćeg fudbala Milorad Kosanović je novi trener Mladosti iz Lučana.

Uprava Mladosti reagovala je posle poraza od TSC-a 3:1 smenom Dragiše Žunića. 

"Morali smo da reagujemo. Doveli smo dobrog, iskusnog trenera. Žuniću se zahvaljujemo na svemu, to je naš trener i ostaće u klubu da radi. Moramo malo da trgnemo ekipu, dolazi važan period", potvrdio je Vladimir Đorđević, prvi čovek Mladost iz Lučana.

Žunić je u pozdravnoj izjavi naveo da je tim imao bolju igru nego rezultate.

"Zahvalan sam klubu ne ukazanom poverenju. Mladost je ipak moj klub. Nadam se da ću u budućnosti raditi ponovo ovde. U jednom periodnu nije nam se sve poklopilo, imali smo igru ne i rezultat. Po prikazanom možda smo zaslužili i više pobeda. Želim klubu sve najbolje", rekao je Dragiša Žunić, sad već bivši trener Mladosti. 

Mladost iz Lučana je četrnaesta posle 27 kola sa 21 bodom. Iznad su Spartak sa 24 i niški Radnički sa 23, a ispod na poslednja dva mesta Radnik iz Surdulice sa 20 i Mladost GAT sa 18 bodova. Lučanci su u prelomnom momentu kada u finišu sezone moraju da se odmaknu od zone isapdanja.

Milorad Kosanović je u dugoj trenerskoj karijeri vodio veliki broj domaćih klubova: Vojvodinu, Crvenu zvezdu, Borac Čačak, Napredak Kruševac, Novi Pazar, Radnički Niš i Radnik iz Surdulice. Imao je i povremene epizode u inostranstvu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke