Kosović: "Faliće nam Everton"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.01.2018.
15:24
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Vezni fudbaler Partizana Nebojša Kosović kazao je da će do početka marta biti spreman za takmičarske mečeve i ističe da će se eventualni odlazak Evertona Luiza osetiti na terenu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Nakon višemesečne pauze zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata i meniskusa kolena Nebojša Kosović se priključio ekipi i počeo pripreme za prolećni deo sezone.

Crnogorski reprezentativac radi punim ritmom ali ne ide u duele i ne igra na dva gola.

"Tačno je prošlo 4 meseca, krenuo sam da radim sa ekipom normalno sve stvari, osim igranja na dva gola. Fali mi još malo da se oslobodim straha da bih mogao da krenem sa igrom. Ali, sve je to normalan proces i siguran sam da će i to brzo doći", kazao je Kosović.

Partizanov vezista tvrdi da će se pripremati za utakmicu sa Viktorijom ali ne žuri sa povratkom na teren.

"Spremaću se za utakmicu sa Viktorijom Plzen kao da treba da igram, ali idem polako, neću žuriti. Početak marta bi trebao da bude vremenski okvir kada ću moći da zaigram", poručio je Kosović.

Nikšićanin bi na proleće mogao da dobije novu konkurenciju u veznom redu pošto se uveliko priča o tome da će Evrton Luiz napustiti klub, a da će se u Humsku vratiti Radosav Petrović.

"Sigurno da će nam faliti Evi, njegova borbenost i igra na terenu, ali svi igrači u Partizanu moraju da budu na pravom nivou u svakom trenutku ko god da dolazi ili odlazi. Tako ću i ja kada budem na terenu dati sve od sebe da pomognem Partizanu. Šef Đukić traži da igramo brz i tečan fudbal sa visokim ritmom i svaki igrač mora biti spreman na to", zaključuje Kosović.

Crno-beli će do samog kraja meseca raditi u Beogradu, a potom ih čeka selidba na Kipar na centralnu fazu priprema za nastavak sezone.

Prvi takmičarski meč u novoj godini Partizan će odigrati 15. februara protiv Viktorije iz Plzenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Tuesday, 16.01.2018
23:39

Ovo dole ide u mnozini, ali nebitno.

avatar
NIJE VAZNO
Tuesday, 16.01.2018
22:18

Ako puste i Evertona tako lako da ode,onda ce uprava Partizana definitivno dokazati da su fudbalski nepismeni...pustili su Leonarda koji je jedan od najboljih stranaca koji je igrao u ovj nasoj nesrecnoj ligi,pa su pustili i malog Djurdjevica umesto da se nisu razbacivali na transfer Sume koji je cele polusezone bio ili nespreman ili povredjen i nije odigrao ni jednu bitnu utakmicu...dali na njegov transfer 1.65 miliona umesto da su Leonardu i Djurdjevicu povecali godisnju platu za po 200 hiljada eura i da danas imaju ozbiljan tim,ovako ce i dalje strahovati od raznoraznih Plzena i ostalih ispodprosecnih ekipa...Evertona prodaju i oni nemaju vise ni sredinu terena pored toga sto nemaju ni odbranu.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Tuesday, 16.01.2018
23:39

A ni napad nam nije bas blistav:-D

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Tuesday, 16.01.2018
16:44

Where is the feast we were promised? Where is it, Bob?

avatar
Milan_89
Tuesday, 16.01.2018
16:44

Slika govori vise od hiljadu reci... Fk Mesari

avatar
RIP KOBE
Tuesday, 16.01.2018
16:35

e sad u kom kontekstu ce nam faliti? da li zbog suspenzije u le ili zbog celokupnog odlaska? hm

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Wednesday, 17.01.2018
09:31

Sigurno da će nam faliti Evi, njegova borbenost i igra na terenu, ali svi igrači u Partizanu moraju da budu na pravom nivou u svakom trenutku ko god da dolazi ili odlazi.