Kostić: "Uvek biramo teži put"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 20.11.2023.
10:30
Izvor: Sportske.net

Krilni igrač naše reprezentacije smatra da je naš tim na kraju došao do cilja zaobilaznim putem.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Filip Kostić je ponovo bio jedan od najbitnijih fudbalera reprezentacije Srbije koja se plasirala na EURO uz ne tako dobru igru u poslednjem kolu protiv Bugara. 

Posle utakmice je istakao da je ekipa došla do cilja i da je bitno da se velika takmičenja igraju u kontinuitetu. 

"Uvek idemo težim putem, odnosno zaobilaznim, ali na kraju smo uspeli, što je bio cilj. Posle toliko godina, prvo takmičenje, presrećni smo. Danas smo osetili težinu utakmice, nismo smeli u tom drugom poluvremenu da primimo ta dva gola, ali eto okrenuli smo srećom. Sreća pa nam je bod odgovrao. Išli smo na sva tri, kao i uvek. Čestitao bih svima i saigračima, ovo je ogroman uspeh za nas. Bitno je za Srbiju da u kontinuitetu idemo na završna takmičenja. Mi smo mislima već u Nemačkoj. Sada samo preostaje da se sprmeimo i uigramo za Evropsko prvenstvo. Tamo sigurno neće biti lako, ali idemo da slavimo večeras", rekao je on. 

Do sada nije razmišljao o potencijalnim protivnicima na EURO 2024. 

"Nisam nešto razmišljao o tome. Najpre sam razmišljao da odemo na to Evropsko prvenstvo. Videli ste koliko nam je bilo teško, nema danas lakih protivnika. Morate svaku utakmicu da odigrate sto minuta perfektno, da bi ostvarili poziotivan rezultat. Mi smo u tome uspeli, nije bitno kako, već da smo uspeli. Idemo kao drugi, i srećni smo zbog toga", rekao je Kostić. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak