Kragujevac na nogama - U nedelju svi putevi vode ka ''Čika Dači'', derbi imenjaka uz slobodan ulaz!

Autor: Darko Mitrović
petak 09.02.2024.
17:15
Izvor: Sportske.net

Kragujevčani žele da na najbolji način započnu drugi deo sezone.

Starsport.rs ©
Starsport.rs ©

Povezane vesti

U nedelju od 13 časova kragujevački Radnički će na svom ''Čika Dači'' dočekati imenjaka iz Niša, na startu prolećnog dela sezone u Superligi.

Tim Feđe Dudića je prezimio na desezoj poziciji na tabeli, sa samo dva boda manje od plej-of zone i pobeda bi mu mnogo značila u pokušaju da se probiju u gornji deo tabele.

Kragujevčani su ostavili odličan utisak na pripremama u Turskoj, ali pred nastavak sezone imaju dosta problema sa povredama nekoilicine igrača, pa su iz tog razloga generalnu probu protiv OFK Beograda propustili  Slobodan Simović, Milan Vidakov, Luka Zorić, Stefan Čolović, Miloš Ristić i Kilijan Bevis.

Imajući sve to u vidu, Radnički očekuje veliku podršku sa tribina, a uprava kluba je odlučila da ulaz na tribine ''Čika Dače'' u nedelju bude besplatan.

''Prolećni deo takmičenja u Superligi započinjemo duelom sa imenjakom iz Niša i velikim dužnikom iz jesenje polusezone.

Brojni pehovi sa povredama koji su nas pratili tokom pripremnog perioda neće nas demoralisati u našoj nameri da prolećni deo prvenstva otvorimo pobedom i tako nastavimo svoj pohod ka plej-ofu.

U ostvarenju ove misije neophodna nam je podrška svih onih kojima je Radnički u srcu, ponosnih Kragujevčana i istinskih lokal-patriota koji poštuju svoje korene i legat svojih očeva i dedova.

Zbog toga smo odlučili da za ovu priliku širom otvorimo kapije stadiona 'Čika Dača' i da besplatnim ulazom nagradimo naše pristalice za svu pruženu podršku u dosadašnjem delu sezone, ali i da ujedno privučemo možda i one koji su iz finansijskih razloga bili sprečeni da uživo bodre svoj voljeni tim u prethodnim utakmicama.

I zato U NEDELjU SVI PUTEVI VODE KA "ČIKA DAČI"

Dođite i podržite trenera Feđu i njegove učenike u borbi za prve prolećne bodove.

RADNIČKI TO JE NAŠ ŽIVOT, TO JE NAŠ KLUB'', poručili su na zvaničnoj Instagram stranici kragujevačkog Radničkog.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke