Kragujevačka meč-lopta, besplatno na ''Čika Daču''!

Autor: Darko Mitrović
petak 27.05.2022.
19:39
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Meč odluke u nedelju.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog imaju izvanrednu priliku da pred svojim navijačima u nedelju od 16 časova izbore opstanak u Linglong Super ligi.

Ekipa Nenada Lalatovića će tada odigrati revanš meč baraža protiv Železničara iz Pančeva, a posao Kragujevčanima olakšava i činjenica da su u sredu dobili prvi meč kao gosti u Smederevu rezultatom 3:1.

Posle tog meča Pančevci su promenili trenera, angažovali su Igora Savića iz OFK Bačke, pa su u Radničkom prilično oprezni, bez obzira na veliki kapital koji su stekli u prvom meču.

''Svaka promena trenera predstavlja neku vrstu pozitivnog šoka za ekipu. Dobro poznajemo Igora Savića i njegove trenerske kvalitete, i sigurno da je u fudbalu sve moguće, ali ukoliko uđemo u utakmicu maksimalno ozbiljno i skoncentirisano, kao da je rezultat 0:0, u tom slučaju mislim da nećemo imati problema da dođemo do pozitivnog rezultata'', izjavio je danas pomoćni trener Radničkog Dragan Šarac.

Kragujevčani neće moći da računaju na Aleksandra Varjačića i Đorđa Maksimovića zbog kartona, kao ni na Aleksu Damjanca zbog povrede, a dobra vest za ekipu Radničkog je oporavak od povrede defanzivca Marka Gajića.

''Rezultat iz prve utakmice ništa ne znači i sigurno da nas očekuje još jedna teška utakmica protiv odlične ekipe Železničara, koja je i u prethodnoj utakmici pokazala da ima određeni kvalitet i propustila je par veoma izglednih prilika za postizanje pogotka. Na nama je da u nedelju pružimo svoj maksimum i da nošeni podrškom naših navijača, koje očekujem u velikom broju, načinimo taj završni korak ka opstanku'', zaključio je Šarac.

Kako bi podrška navijača u najvažnijoj utakmici godine bila što veća, ulaz na stadion biće slobodan, ali uz prethodno preuzete besplatne ulaznice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke