Kragujevački Radnički ne staje sa pojačanjima, doveo i novog golmana!

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.10.2022.
19:15
Izvor: Sportske.net

Šumadinci su sve ozbiljniji kandidati za plasman u plej-of.

fkradnicki.com/Nenad Kotlajić
fkradnicki.com/Nenad Kotlajić

Povezane vesti

Jedno od najprijatnijih iznenađenja ove jeseni u Super ligi sada je i kragujevački Radnički 1923 koji je pobedom nad Kolubarom od 3:0 uspeo da se probije na osmo mesto na tabeli, mesto koje vodi u plej-of u prolećnom delu sezone.

Ali, tek će se voditi velika borba za tu poziciju, a u nastavku sezone Kragujevčani će imati pomoć i iskusnog golmana Stefana Čupića koji je danas potpisao ugovor sa Radničkim do kraja tekuće sezone.

Čupić je angažovan pre svega zbog povrede Stojana Lekovića koji do daljnjeg neće biti na raspolaganju treneru Joksimoviću, a za mesto među stativama boriće se sa Lazarom Raičevićem koji se nedavno istakao u duelu sa Crvenom zvezdom.

Novo pojačanje Radničkog ima 28 godina,karijeru je počeo u OFK Beogradu, odakle se pre pet i po godina preselio u Norvešku. Iz tamošnjeg Sarpsborga se godinu dana kasnije vratio u Srbiju, ali u redove Voždovca, da bi zatim nastupao i za jermenski Ararat i Olimpijakos iz Nikozije. Sa Kipranima je ovog leta okončao saradnju i u Radnički je stigao kao slobodan igrač.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke