Kragujevački Radnički reagovao saopštenjem na ''neosnovane izmišljotine''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 11.02.2021.
12:47
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Jučerašnje izjave nisu mogle da prođu bez reakcije sa ''Čika Dače''.

Sportske.net/MihajloVidojević
Sportske.net/MihajloVidojević

Povezane vesti

Posle jučerašnjih izjava Ranka Stojića, koji je govorio o svom interesovanju da uđe u kragujevački Radnički i uslovima pod kojima bi to eventualno mogao da uradi, danas je reagovala uprava lidera Prve lige Srbije.

U zvaničnom saopštenju FK Radnički 1923, objavljenom na klupskom sajtu, navodi se da ni sa kim nije bilo pregovora ni o privatizaciji, niti o dolasku nekog finansijera sa strane.

Saopštenje Radničkog u nastavku prenosimo u celini.

''Povodom informacija objavljenih u sportskoj štampi, Sportsko privredno društvo FK Radnički 1923 doo obaveštava javnost da je osnivač našeg Društva u stopostotnom vlasništvu Grad Kragujevac, kao i da Društvo, njegovi organi upravljanja, niti bilo ko iz Gradske uprave, nije ni sa kim u pregovorima oko potencijalne privatizacije ili ulaska bilo kog finansijera kupovinom bilo kog udela našeg Društva.

Sve informacije koje se pojavljuju su čista neistina i neosnovane izmišljotine, koje bespotrebno uznemiravaju sportsku javnost.

Naše Društvo ima svoje organe upravljanja, direkciju i skupštinu, kao i celokupnu Gradsku upravu i Skupštinu grada Kragujevca, tako da se zna sled stvari i ustanovljene su čvrste linije komuniciranja u svakom smislu današnjeg zdravog i stabilnog poslovanja Društva, tako da su sve ostale informacije van ovoga plod čiste insinuacije.

Klub se zahvaljuje na svakoj vrsti razumevanja, i ujedno obaveštava svoje simpatizere i članove da će i nadalje nastaviti da posluje stabilno i da je spreman da istraje na zacrtanom putu'', navodi se u saopštenju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke