Kragujevački Radnički u sredu predstavlja novo pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.10.2024.
21:44
Izvor: Sportske.net

Morali su hitno da reaguju posle pehova u Novom Pazaru.

© 2024 Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT
© 2024 Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Kragujevački Radnički 1923 je posle utakmice u Novom Pazaru ostao do daljnjeg bez dvojice standardnih prvotimaca, mladog veziste Bogdana Mirčetića koji je povredio koleno i štopera Besima Šerbečića kome je povređena Ahilova tetiva.

S obzirom da je Radnički u letnjem prelaznom roku ostao bez Aleksića i Vižđija u ofanzivnoj liniji tima, a da se pre Mirčetića povredio i Vidosavljević, u klubu sa ''Čika Dače'' su morali brzo da reaguju i ekspresno su pronašli još jedno pojačanje.

U pitanju je 21-godišnji grčki fudbaler Anastasios Tselios koji je već nekoliko dana u Kragujevcu i koji će u sredu biti i zvanično predstavljen kao novo pojačanje Radničkog.

Karijeru je počeo u mlađim kategorijama PAOK-a, a zatim je preko Arisa stigao do Olimpijakosa i važio je za igrača od koga semnogo očekuje. Međutim, tamo nije uspeo da se nametne u prvom timu, a Kragujevčani su pravovremeno reagovali, iskoristili situaciju i doveli ga kao slobodnog igrača koji može da se koristi i kao polušpic, i kao krilni igrač.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke