Kragujevački Radnički u velikom stilu završio pripreme!

Autor: Darko Mitrović
petak 12.07.2024.
16:30
Izvor: Sportske.net

U poslednjoj proveri ostvarili najubedljiviju pobedu.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Ako je suditi po rezultatima u pripremnim utakmicama ovog leta, fudbaleri kragujevačkog Radničkog spremno dočekuju start nove sezone i istorijski izlazak na evropsku scenu.

Ukupno četiri utakmice odigrala je ekipa trenera Feđe Dudića od početka priprema i ostvarila učinak od tri ubedljive pobede i jedan remi, uz gol-razliku 12:3.

Podsetimo, počeli su pobedom nad niškim Radničkim od 3:0 na ''Čika Dači'', a zatim su na Zlatiboru savladali Slogu iz Doboja sa 4:2, remizirali sa šampionom Kipra, ekipom Apoela (1:1), a danas su u generalnoj probi za novu sezonu lakše nego što se očekivalo savladali lučansku Mladost sa 4:0!

Trener Dudić je današnju utakmicu iskoristio da na delu vidi igrače koji su do sada imali manju minutažu, pre svih novajlije, a najbolji utisak ostavio je dvostruki strelac Evandro.

On je već u 10. minutu doveo ekipu Radničkog u vođstvo, jedanaest minuta kasnije je Luka Milojević duplirao prednost, a pred sam kraj poluvremena Evandro postiže svoj drugi gol za 3:0 posle prvih 45 minuta.

Konačnih 4:0 postavio je Vidosavljević, posle samo četiri minuta igre u drugom poluvremenu.

Radnički je današnju utakmicu počeo u sastavu: Lijeskić, Adžić, Zeljković, Turaj, Bulatović, Milojević, Bukumira, Vižđi, Mirčetić, Evandro, Rošević. U nastavku su nastupili i: Mladenović, Ćosić, Šerbečić, Dadić, Aleksić, Vidosavljević, Ristić, Tomić, Gluščević, Suma i Ortiz.

Po povratku u Kragujevac "crveni" će imati tačno šest dana da se pripreme za prvenstvenu premijeru protiv Železničara iz Pančeva narednog petka na stadionu "Dubočica" u Leskovcu, a onda će maksimalan fokus biti na evropskom debiju, protiv Mornara ili Dinama iz Tbilisija u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke