Kragujevčani bez Vidosavljevića, šta je sa Salijem?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 09.08.2024.
12:15
Izvor: Sportske.net

Adnan Jahić najavio da će Radnički biti spreman za gostovanje u Senti.

Screenshot/YouTube/RFK1923 TV
Screenshot/YouTube/RFK1923 TV

Povezane vesti

Na konferenciji za novinare pred utakmicu protiv Spartaka pojavio se Adnan Jahić, pomoćni trener Radničkog iz Kragujevca.

On je prvo nahvalio ekipu Spartaka, istakao je da se radi o sjajnom timu koji ima kvalitet što su dokazali u prethodnom periodu. 

"Imaju vrhunske pojedince i izgledaju dobro kao tim. Znaju u svakom trenutku šta rade. Oni nisu imali nijedan poraz u plej-autu, a u novoj sezoni su odigrali jake utakmice i sigurno se radi o dobroj ekipi", rekao je on. 

Što se tiče ekipe Radničkog, kaže Jahić da su otklonjene neke dileme i greške. 

"Mi imamo motiv više, dva poslednja međusobna susreta su završena u našu korist. Mi smo u ovoj sedmici radili u dobroj atmosferi, otklonili smo neke greške koje smo imali protiv Niša i čekamo utakmicu u subotu. Moramo držati fokus 90 minuta, energetski da budemo na visokom nivou. Svaki igrač mora dati maksimum", rekao je on. 

Najveći problem će biti izostanak Milutina Vidosavljevića. 

"Imamo neke igrače koji imaju probleme, Vidosavljević ne ide na put, ostali će biti u konkurenciji", rekao je Jahić.  

Ono što je mnoge zabrinulo, jeste izjava Feđe Dudića da Sali Vižđi ne može da bude veći od kluba zbog čega je izostavljen sa prethodnog meča. 

Očigledno da se situacija preokrenula. 

"Vižđi će biti u konkurenciji, na spisku je, imamo još jedan trening do utakmice. Vidakov se priključio trenažnom procesu i radi sa kondicionim trenerom, a Ben Hasin (novajlija) je takođe među putnicima. Radi se o jednom dobrom igraču", rekao je Jahić. 

Meč počinje u subotu od 20 časova. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke