Kragujevčani ciljaju novu pobedu, bez velikih rezova nakon Kruševca

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 06.08.2021.
11:45
Izvor: Sportske.net

Mogu li do treće pobede u četiri meča?

FK Radnički Kragujevac
FK Radnički Kragujevac

Povezane vesti

Radnički iz Kragujevca je mimo prognoza počeo dobro ovu sezonu sa dve pobede, ali je poraz u Kruševcu ulio dozu opreznosti pred duel sa Radnikom iz Surdulice koji je na programu danas. 

Šef struke Vladimir Radenković ističe da Radnički neće menjati puno u odnosu na utakmicu protiv Napretka koja je odigrana katastrofalno u fazi napada pošto novi superligaš nije imao niti jedan udarac ka golu protivnika. 

Za pobedu protiv Radnika - energija iz duela sa Spartakom. 

"Što se tiče utakmice sa Napretkom, mislim da je dovoljno rečeno. Napravili smo dobru analizu, sagledali sve greške koje smo pravili i mislim da je red da tu utakmicu ostavimo iza sebe. Sigurno da nas taj poraz nije uveo u “minus fazu” kada je reč o samopouzdanju. Tome u prilog govori i odlična atmosfera u svlačionici i na treninzima. Svi igrači su veoma motivisani i rešeni da poprave utisak iz Kruševca. Za nas će biti ključno da ne dopustimo ekipi Radnika da nas uvede u svoj ritam igre. 

Neophodno je da imamo kontrolu u pojedinim fazama utakmice i odigramo znatno odvažnije nego što je to bio slučaj u Kruševcu. Iskreno se nadam da ćemo uspeti da ponovimo onu energiju iz susreta sa subotičkim Spartakom od pre dve nedelje. U tom slučaju mislim da su nam velike šanse da utakmicu okončamo sa pozitivnim rezultatom. Ja čvrsto verujem u ovaj tim i sigurno da jedna loša partija nije razlog za neke drastične rezove u ekipi. Svakom timu se desi loš dan i to nije razlog da ovi momci izgube naše poverenje", rekao je Vladimir Radenković. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke