Kragujevčani dobijaju novog trenera, učio od Marka Nikolića!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.06.2021.
21:57
Izvor: Sportske.net

Radnički se pojačava na svim nivoima za start u Superligi.

fkradnicki.com/Nenad Kotlajić
fkradnicki.com/Nenad Kotlajić

Povezane vesti

Superligaški fudbal konačno se vraća u Kragujevac, posle plasmana Radničkog 1923 u elitni rang takmičenja.

Ipak, do početka nove sezone čelni ljudi kragujevačkog kluba imaće pune ruke posla da reše brojna pitanja koja su i dalje otvorena.

Pre svega, treba definitivno potvrditi na kom će stadionu Radnički igrati superligaške utakmice, s obzirom da se još ne zna kada će se graditi novi stadion i da li će oronuli ''Čika Dača'' ispuniti minimum uslova za mečeve u Superligi.

Drugo važno pitanje je ko će biti novi trener Radničkog, s obzirom da aktuelni šef struke Dejan Joksimović nema neophodnu licencu za rad u najvišem rangu takmičenja.

Ovih dana u Kragujevcu se spekuliše da je rešenje već pronađeno i da će tokom sledeće nedelje ekipu preuzeti 43-godišnji Vladimir Radenković.

U pitanju je stručnjak koji ima sasvim solidno iskustvo, ali kao pomoćni trener. U dosadašnjoj trenerskoj karijeri sarađivao je sa Markom Nikolićem u Radu, potom sa Ivanom Vukomanovićem u Slovanu iz Bratislave i kiparskom Apolonu, a ima iskustva i u reprezentativnom fudbalu kao član stručnog štaba Mladena Krstajića u ''A' selekciji, ali i saradnik Tomislava Sivića u mladoj reprezentaciji.

Tek posle zvanične potvrde o novom treneru uslediće i konkretni potezi po pitanju jačanja ekipe za novu sezonu i tu će takođe Kragujevčani imati mnogo posla ako žele da se zadrže u eliti.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke