Kragujevčani dodatno ojačali stručni štab, stigao trener koji je učio kod Veljka Paunovića

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.09.2023.
22:20
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Novi šef struke popunio prazninu u svom stručnom štabu.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Kragujevački Radnički 1923 je proteklog vikenda izvršio promenu stručnog štaba. Posle loših rezultata od početka sezone, dosadašnji trener kragujevačkog superligaša Dejan Joksimović je sporazumno okončao saradnju sa klubom, a na njegovo mesto došao je Sarajlija Feđa Dudić.

Na Dudićevoj promociji je istaknuto da se očekuje još izbor novog kondicionog trenera, a sada je i to pitanje rešeno.

U stručni štab Feđe Dudića ušao je kondicioni trener Marko Pantović koji je tokom karijere radio u surduličkom Radniku, zatim engleskom Stivenidžu i kraljevačkoj Slogi, a pre svega toga je bio na usavršavanju u Čikago Fajeru, u vreme dok je trener tog kluba bio naš Veljko Paunović.

''Ovo je moj prvi rad u Kragujevcu. Za mene je Radnički veliki klub. Zahvalan sam sportskom direktoru Slavku Peroviću na poverenju, nadam se da ću ga opravdati. Da li zbog blizine, od uvek sam gajio simpatije prema Radničkom i maštao da i ja jednog dana budem deo ovog tima. Ranije, jednom u Kragujevcu, a drugi put u Kraljevu, kad smo igrali utakmice, imao sam prilike da se sretnemo. Ovaj put želja mi se ispunila i sa velikim zadovoljstvom sam prihvatio da budem u stručnom štabu Feđe Dudića.

Moj prvi utisak u Kragujevcu je jako pozitivan. Što se tiče stručnog štaba, gospodina Dudića nisam poznavao kao ni ostale trenere. Sve mi deluje obećavajuće i nadam se da će sve ići u dobrom smeru. Potrudićemo se da nivelišemo formu igrača, u smislu da ih dovedemo na odgovarajući nivo i da povređene što pre vratimo u trenažni proces. Veliki izazov, ali se nadam da ćemo svi zajedno da podignemo Radnički na željeni nivo'', izjavio je Pantović, a prenosi ''Sportski žurnal''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke