Kragujevčani i Novosađani se uzalud nadaju, RTS i za revanš najavio samo prenos Partizana!?

Autor: Darko Mitrović
petak 26.07.2024.
19:45
Izvor: Sportske.net

Objavljena je programska šema i za narednu nedelju.

2024 Starsport.rs ©
2024 Starsport.rs ©

Povezane vesti

Srpski klubovi su startovali od drugog kola kvalifikacija za tri evropska takmičenja, pa smo prethodnih dana na delu videli Partizan, kragujevački Radnički 1923 i novosadsku Vojvodinu.

Partizan je ostavio najlošiji utisak, doživeo je težak poraz od kijevskog Dinama u Lublinu (6:2), Radnički je sinoć u Leskovcu savladao barski Mornar sa 1:0, Vojvodina se dobro držala protiv Ajaksa u Amsterdamu, ali je na kraju poražena minimalnim rezultatom.

Ali, od svih njih, RTS je prenosio samo Partizanovu utakmicu, pa na Javnom servisu nismo mogli da vidimo kako je, na primer, kragujevački Radnički ostvario istorijsku pobedu na svom evropskom debiju, ni kako se Vojvodina isprsila pred slavnim Ajaksom.

Imajući u vidu rezultate prvih mečeva, očekivali smo da ćemo bar u revanšima moći na RTS-u da gledamo i Radnički i Vojvodinu.

Ali, u njihovoj programskoj šemi za narednu sredu i četvrtak OPET nema Kragujevčana i Novosađana, i OPET je najavljen TV prenos samo Partizanove utakmice sa Dinamom, iako je u tom dvomeču sve već jasno.

Situaciju dodatno komplikuje i to što večeras počinju Olimpijske igre koje se prenose na RTS-u, pa će biti teško da se nešto promeni u narednih nekoliko dana.

Podsetimo, revanš između Partizana i Dinama na programu je u sredu od 20h u Beogradu, iste večeri, ali 45 minuta kasnije Radnički gostuje Mornaru u Podgorici, a Vojvodina će u četvrtak od 20 časova dočekati Ajaks.

Ko ima Arena sport kanale u svojim TV paketima neće morati da brine što se tiče TV prenosa ovih utakmica, ali mnogo je i onih koji neće imati tu priliku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke