Kragujevčani igraju ''utakmicu jeseni'', Milinković opet ne može da računa na najjači tim!

Autor: Darko Mitrović
petak 26.11.2021.
18:09
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Serija poraza je prekinuta, ali pre kraja jeseni treba ostvariti i još neku pobedu za beg sa začelja tabele.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Promena trenera donela je proteklog vikenda određeni rezultat ekipi Radničkog 1923 iz Kragujevca koja je na gostovanju Spartaku u Subotici osvojila bod, bilo je 1:1.

U subotu od 13 časova novi šef struke Zoran Milinković imaće debi i pred kragujevačkom publikom, jer na ''Čika Daču'' stiže kruševački Napredak.

Radnički ponovo neće biti kompletan, Milinković zbog povreda neće moći da računa na Uroša Blagojevića, Neđeljka Kovinića i Đorđa Jovanovića, dok su nastupi Nemanje Tomića, Aleksandra Varjačića i Veljka Trifunovića pod velikim znakom pitanja.

Ipak, Milinković veruje da je ekipi poraslo samopouzdanje posle prekinute serije od čak sedam poraza u nizu i da bi to moglo da bude dodatni ''vetar u leđa'' njegovoj ekipi.

''Svakako je velika stvar što smo na gostovanju u Subotici ostali neporaženi i osvojili vredan bod kojim smo prekinuli lošu rezultatsku seriju. Ipak, ta utakmica je iza nas i sada smo svi u potpunosti fokusirani na predstojeću utakmicu sa Napretkom, koja predstavlja veliki izazov za nas, s obzirom da nam se zbog trenutne situacije u kojoj se nalazimo nameće imperativ pobede.

Mislim da su momci u potpunosti svesni važnosti predstojeće utakmice i da su spremni da izgaraju svih devedeset minuta kako bi došli do pobede, koja bi predstavljala snažan impuls za nastavak prvenstva'', izjavio je Milinković.

Na klupskom sajtu Radničkog ovu utakmicu najavljuju kao ''utakmicu jeseni'' za kragujevačkog superligaša, pa samim tim očekuju i veliku podršku sa tribina. Prodaja ulaznica po ceni od 300 dinara za istočnu i 400 dinara za zapadnu tribinu vršiće se na biletarnici stadiona “Čika Dača”, koja će biti otvorena dva sata pre početka utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke